Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.633
- 5.797
- 2.108
Danois'e herkes gelsin demiş twitterda, işiniz gücünüz yok Auxerre maçlarını mı takip ediyorsunuz anlamadim ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amine gouri alınmalı fark yaratır o herifOrtasaha bir Ruiz bir de u23 iri diri bir ön libero.
Kanata genç dinamik estetik bir profil.
Bir de sol stoper alsak tadından yenmez
30-35 eurolara oyuncu alacağıma 4 tane Danois alırım 21-22 yaşında ligue 1de yetenek olarak görülen.Danois'e herkes gelsin demiş twitterda, işiniz gücünüz yok Auxerre maçlarını mı takip ediyorsunuz anlamadim ki.
Bu mukau kim yav izleyecem. Sert erkek mi acabaDanois ne alaka zaten yav DMC bile degil cocuk. Hem Ruiz hem Danois cok alakasiz bir hal alir umarim dogru degildir, olur da Ruiz gelirse bize Mukau tarzi hem DMC hem CM oynayabilen biri gerekecek.
Mandelina miParma'dan Mandela da olabilir mesela
Mandelina mi
Oulai tarzı oyuncu diyorlar yani onun kadar oynar o mevkide diyen var.Danois ne alaka zaten yav DMC bile degil cocuk. Hem Ruiz hem Danois cok alakasiz bir hal alir umarim dogru degildir, olur da Ruiz gelirse bize Mukau tarzi hem DMC hem CM oynayabilen biri gerekecek.
Mantığa okeyim ama bu oyuncuyu izlemeden herkes ezbere gelsin uçurur vs diyor ondan bahsetmeye çalıştım aslında.30-35 eurolara oyuncu alacağıma 4 tane Danois alırım 21-22 yaşında ligue 1de yetenek olarak görülen.