Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oulai tarzı oyuncu diyorlar yani onun kadar oynar o mevkide diyen var.
Bize sunlardan biri alinsa DMC icin daha uygun bence, hem Lemina'nin yasi da artik genc olmadigini goze alirsak bence daha dogru olur;

Mukua, Danilo, Martinelli, Kaishu Sano, Equi Fernández, Mandela Keita, Máximo Perrone

Ruiz in gözleri bağlasak ve öyle sahaya atsak ayagindan topu zor alırlar bizim ligde yav herif yavas olsa ne olacak heis :asd: ki buraya göre degilde çevik bile sayılır @Veli Baltacı

Bize sunlardan biri alinsa DMC icin daha uygun bence, hem Lemina'nin yasi da artik genc olmadigini goze alirsak bence daha dogru olur;

Mukua, Danilo, Martinelli, Kaishu Sano, Equi Fernández, Mandela Keita, Máximo Perrone
Bu kadar ismi nasil aklında tuttun

Hangisini tuttursak alacaz. Sistem mistem boṣ iṣler

Ruiz keşke olsa topçu izlemiş oluruz zaten sistem flan yok.

Dunois’e yürüyen arkadaşlar genç ve Fransa ligi çıkışlı os olması dışında hangi eksiklerimize iyi geleceğini düşünüyorsunuz

Maliyetten bagimsiz 17k mi yoksa febenin aldığı şeref yoksunu kıvırcık mi
Farklı tarz oyuncular. Aradığın tarza göre tercihin değişir. İkisi de kalite olarak baktığında benzer kalite sınıfında diyebiliriz. Maliyet özelinden ikisi de 25-30 milyonluk oyunu değiller. Daha ucuza bulunabilecek özelliklere sahipler.

Samsunun istediği capita 2 milyon istiyorlarmış. 23 yaşında çevik bu heriften zarar etme şansın yok bildiğin.
Az kafası çalışan yönetici gider alır gelir sonra da en kötü lig içine kiralardı. Formanı giymeden 6 ayda 2 katı kar bırakır giderdi. Ahh ahh zeka yoksunluğu çekiyoruz ve bu durum beni sinir ediyor.
Herifin Fransa'daki takımında oyuncu var sağda solda topçu arıyor.
Yassine,zossou,sekongo,bardelli,diong

17Kyi alacağımız belli idi zaten. Geçmiş olsun.

Porto taraftarı varela'yı bir şekilde bırakabiliriz ze lucas'ı alabilirsek flan yazmışlar direkt biz o bebeye gidelim.

Porto taraftarı varela'yı bir şekilde bırakabiliriz ze lucas'ı alabilirsek flan yazmışlar direkt biz o bebeye gidelim.

Bu cocugu bu dönem getiremeyiz. Porto'da getiremez. Anca yazin icin olur.

Şu danois denen kardeşin bir 10 videosunu falan izledim 20 dakikam gitti bir kere bile topu ileri oynadığını görmedim lan Yusuf demirde bile daha doğru düzgün skill videosu var sağ sol geri sağ sol geri bu ne, canbeeeeerk lan kaleciye verme diye bağırasım geldi izlerken. Tamam yutup videosu ile adam ölçülmezde bu seviye de değil yani. Ayrıca şu fransa'ya fazla güvenmeyin herkes boey değil franko da gelebilir hani.

Su sco vardi ucaklari paylasan. Birakti mi twitteryi?

Bu herifi bir yokladı sanki geçen hafta okudum galiba bizimkiler ama salmadılar zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt