Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farklı tarz oyuncular. Aradığın tarza göre tercihin değişir. İkisi de kalite olarak baktığında benzer kalite sınıfında diyebiliriz. Maliyet özelinden ikisi de 25-30 milyonluk oyunu değiller. Daha ucuza bulunabilecek özelliklere sahipler.

ben onyedikayı çok izlemedim ama aynı kalite sınıfında gelmiyorlar bana

guendouzi bence bir üst sınıf onyedikaya göre

ha lazioda nasıldı onu bilmiyorum tabi

Bu edersona o kadar çöp dendi

Hiç hata falan da yapmadı

İyi götürüyor gibi fbde

Bir futbol cahili olarak, İspanyol orta saha istemiyorum. Kim olursa olsun.

Çabuk, atletik, driplingçi orta saha istiyorum. Lemina profili istiyorum.

Ruiz'e benden RET.

Zaten Ruiz gelirse yazin Sara ve İllkayin ne kadar vasat oldugu ortaya cikacak biriyle vedalasiriz kesin .. Dedigin profilde genc bir dusuk maliyetli isim denenmeli kesinlikle

İlgilenmekten imanimiz gevredi

Biz kesin Onyedika'yı alacağız
Yazın bir kenara

30 milyonun varsa al gueyeyi haluk

Nevzat bile listeden çıktı diyo.herif hala ağız ishali olmuscasina gueye 1 numaraydı falan diyo

Dunois’den ise bu arkadaş daha çok oyun yapımıza uyuyor bence Dunois’te çok ucuza gelmeyeceği için. Regen Nzonzi değil Regen Ndiaye lazım

Deli dana gibi kosuyor. 2li mucaledelerde sert. Bizim sisteme uyar bu cocuk. Yierim bunu

Danois bi kere sactan kaybediyor. Sahada yaptiklari tam olarak bizim altyapi cocuklarinin yaptigiyla ayni. Bize uymaz

Fransada oynamakla norsjelandda oynamak aynı şey değil denois 5 katı falan topçudur yirenkyinin muht

son birkaç senede bunun bile tutturduğu haber sayısının sami yen haber'den fazla olması baya komik bir iş bu arada cidden.Lemina harici sami yen haberin son senelerde ilk söylediği hiç kimse olmadı , bu arkadaş geçen dönem ilkay ve uğurcanı ilk söylemişti mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt