Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.604
- 37.056
- 3.798
Olabilir onun için oraya kameralar gideceğini sanmıyorum.16.30 da sözüm ona İstanbul diyorlardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir onun için oraya kameralar gideceğini sanmıyorum.16.30 da sözüm ona İstanbul diyorlardı.
eh iste diyorum aynisini , bu armando 18 inde yusuf daha 22 yasinda farklari yok ikisininde bu armandoyu da 4 sene sonra satmaya calisicaz4 sene oldu 4 sene.
Alıp duvara mı monte edelim aklı gelişsin diye anlamadım ki.
Yarın İstanbul'a gidecem , topkek yiyerekmi , uçakla mı yoksa kendi aracımlamı karar veremedim hala, önerin varmı üstadcarmando otebisle geliyormuş
top kekini az önce bitirmiş cam kenarında rahat rahat gelior
Nerden biliyoruz bunu muneccim misineh iste diyorum aynisini , bu armando 18 inde yusuf daha 22 yasinda farklari yok ikisininde bu armandoyu da 4 sene sonra satmaya calisicaz![]()

hızlı tren öneririm üstadYarın İstanbul'a gidecem , topkek yiyerekmi , uçakla mı yoksa kendi aracımlamı karar veremedim hala, önerin varmı üstad
Mola durağında gözlemesini yedikten sonra pişmaniye de almış mı?carmando otebisle geliyormuş
top kekini az önce bitirmiş cam kenarında rahat rahat gelior
beslenmesine dikkat eden prof bir çocuk olduğu için pişmaniye teklifini reddetmişMola durağında gözlemesini yedikten sonra pişmaniye de almış mı?
Samiyen patladı mı4 te İstanbul havaalanında olacak diyorlardı sonra anlaşamadılar daha dediler.
Daha bunu alamıyoruz transfer bekliyoruz bunlardan
Verdiğimiz parayı pişmaniyecilere kaptırmasın sonraMola durağında gözlemesini yedikten sonra pişmaniye de almış mı?
Sarı üye ya da ihraç…Veli ve Kuzey isimli moderatörleri ihraç edebilir miyiz? İsmi geçen tüm topçulara çöp çekiyorlar. Yeter artık!!! @Admir
Mütemadiyen patlıyor da herif bizi iyi oyalıyorSamiyen patladı mı