Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oulai transferini yapmamiz icin hicbir sebep yok.Ugurcan yerliydi kalede bize lig icin +1 kontenjan sagladi.Eren Elmali da yerli oldugu icin Ts den aldik.Oulai potansiyelli de olabilir hem Ts nin isteyecegi rakam dusuk olmayacak hem o paralara yabanci oyuncu olarak onu dusunmeyiz.

torreira giderse oluai gibi topçu alırsın onun dışında lafı bile geçmemeli

10 al maximize et. Gelecege birakma. Bu herif hem genc degil hem de zeki degil. Buyuk yerlere gelemeyecek. Alabileceginin maksimumunu simdi al.
Biz muhtemelen 10 istiyoruz onlar 5 verip yuzde 50 oneriyorlar o yuzden iki secenek masada diye haber yapiyorlar.10 da israrci olmak lazim sonucta dunya kupasi var Zaniolo bu performansiyla milli takima secilir.

G-QQTmTXUAAUk3W

Orman çocukları maça transfer yetiştirdiler bizim bilmemneler de eli şeyinde gezip transfer yapsak mı yapmasak mı diye süzüle süzüle geziyorlar.

Abv sizin başka ne diyim?

camara ışıl ışıl parlıyor yav. o dribling işi ne öyle? defansif olarak dennis'in gerisinde doğal olarak ama diğerlerinden iyi gayet. verilecek paralar da önemli. paket olarak bakarsak benim istek sıralamam:

1- camara
2- dennis
3- maestro

olurdu. oulai için 30-40 saçmalıkları konuşulduğundan dolayı onu eklemiyorum bu sıralamaya. gerçekçi gelmiyor.

Super oyuncu da bu adamdaki en büyük sorun sorumluluk alamaması yani ana yıldız rolünü yapamaması.Suana kadar hep rahata alışmış monaco,cityde kebap yaptı portekiz milli takımına bile gidince baskıda eli ayağına dolaşıyor bayadir iyi maçı yok orada.Buraya gelip sorumluluk altına girer mi ondan pek emin olamıyorum ben.Cityde biraz daha arka planda kalarak üst düzey oynadı her sene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt