Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Armando Kap nerede kardeşim?

Good Morning Lol GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Böyle alt yapiya yapilan transferler icin kap aciklamasi yapmiyoruz diye biliyorum

Bu takımın orta sahaya ihtiyacı olduğu fikri nereden çıktı? Acilen hücuma oyuncu lazım Yunus, Sane ve Barıştan biri bile düşerse dağılırız. Hücumda zenginlik çok önemli. 4 tane bek oyuncusu olmadan oynadık ama 4 tane as hücumcu olmadan asla oynayamayız.

Maestro' yu yazın istemiştim. Alınmış olsa kadronun tükendiği periyodda çok işe yarardı. Ancak şimdi pek gerekli değil; hem 1-2 milyonluk fiyatı 8-10 milyona çıktı, hem de en elzem olan Lemina pozisyonuna tam uymaz.

Dennis, maç içi devamlılığı, temposu ve enerjisi çok yüksek bir çocuk, ihtiyaç duyulduğunda sırıtmayacağı kanaatindeyim ki yaşını hesaba katınca level atlaması da muhtemeldir.

Camara' yı FB maçında tam izledim. O maçta da Burak saçmalamış, Kozlowski ile birlikte oynattığı için takımca bir varlık gösterememişlerdi. Birkaç kez de kısmi izledim; tipik kıvrak zenci oyuncu, yarı yarıya kanat oynamış olması da avantaj, topla iyi hareketleniyor. Rotasyonda alacağı az süreler için pekala denenebilir.

Onlarca futbolcu ismi geçiyor, zikredilen devasa bonservis ve maaşlardan endişeliyim. Dursun Başkanın ilk dönemini hatırlıyorum ister istemez.

Dennis+Camara paketi yapılsa itiraz etmem. Zarar ettirme ihtimalleri pek yok. Pahalı ve isabetsiz tek bir hamleden kurtarmış olsalar kafi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt