Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korkarım ki trans dönemi sonunda ulan o paraya genduziyi alsaydık bari diyecez

Ne gibi farklı özelliği olacakmış orta sahanın? Uçabilen orta saha mı alıyoruz yoksa?

8'er milyondan toplam 16 milyon euroya Dennis + Maestro paketine ok muyuz?

Ben direkt topla topla topla topla derim
Bu Maestro overrated. ADS’de iken Kerem Demirbay ceza sahası içinde yürüye yürüye çalımlayıp gol attı.

Yüksek seviye topçusu değil

Bu Maestro overrated. ADS’de iken Kerem Demirbay ceza sahası içinde yürüye yürüye çalımlayıp gol attı.

Yüksek seviye topçusu değil

Maestro için zaten bunu ben de çook kere söyledim. 16 milyon euro'ya bu takıma iki tane rotasyon oyuncusu alıyorsun, ligde ve kupada elini rahatlatsın, senede 15-20 maç oynasın diye.

Maestro için zaten bunu ben de çook kere söyledim. 16 milyon euro'ya bu takıma iki tane rotasyon oyuncusu alıyorsun, ligde ve kupada elini rahatlatsın, senede 15-20 maç oynasın diye.
Kral ben adamı gömdüm sen adamı övmüşsün ya.

İkisine de 8 basmam Antep’ten Camara’yı alırım

Bu herifi son 2 senede baya kovaladık Arap’ta mutsuzmuş. Uzun sol stoper.

Kral ben adamı gömdüm sen adamı övmüşsün ya.

İkisine de 8 basmam Antep’ten Camara’yı alırım

Bro hayır sen yanlış anladın, ben diyorum ki Maestro mesela ŞL dönüşü kendi evinde karagümrük maçı oynuyorsun, Torrik'i dinlendirirsin Maestro'yu oynatırsın. Alır ilk 11'e düzenli koyarsın demiyorum. Camara evet bu arada aklıma gelmedi daha iyi de olabilir.

Bizi tatmin etmeyecek orta sahaya 30 vermektense Diaz'a verelim. 6 numarayı da Dennis veya ona benzer biriyle kapatalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt