Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bro hayır sen yanlış anladın, ben diyorum ki Maestro mesela ŞL dönüşü kendi evinde karagümrük maçı oynuyorsun, Torrik'i dinlendirirsin Maestro'yu oynatırsın. Alır ilk 11'e düzenli koyarsın demiyorum. Camara evet bu arada aklıma gelmedi daha iyi de olabilir.
Daha iyisini Fransa 2’Ligden 3M’e falan daha genç yaşta çözersin. Maestro’ya falan 8M saçmaya gerek yok bence

Sinerji vakti. Toparlanalım yavaştan.

Sorunu transfer olarak görene diyecek bir şeyim de yok.Yarin fatih hoca floryada is basi yapmazsa lig de gider.
Rakip mert-levent-musaba-kerem kanatlarıyla oynadı bugün.Suraya iyi bakın özellikle şu 4 ismi böyle 3-5 kere düşünün sonra transfer falan dersiniz

Maaslar falan mi gec yatiyor? Bu kadar isteksiz ve motivasyonsuz derbiye ciktigimizi coktandir hatirlamiyorum.

Adamlar oyle yada boyle calisiyor, finali nasil kazaniriz diye kafa yormuslar az para cok para ama gittiler tecrubeli ve yasi prime doneminde olan birini getirdiler maca etki etsin diye.

Bizim taraftar ise anadolu da hangi vasat adami alalim diye kafa yoruyor. Yonetim zaten calismiyor.

gelsin sakatlar

Sinerji vakti. Toparlanalım yavaştan.

Bu konuyu silelim bence

Dakika 80 dolmadan Sane çıkıyor Kutucu giriyor diğer giren oyuncuların hepsi defans oyuncusu çünkü başka adam yok skor 0-2
:asd:

orta saha geçen senelerde lazımken başka mevkiler kovaladık

şimdi de görece az ihtiyaç varken 30 milyonluk adam arıyoruz

bakın beyler yarın osimhen sakatlansa 5 hafta şampiyonluk giderse

bu takımın santraforu yok osimhen dışında

Boklanan guendouzinin bizi nasil paspas ettigini görmüssünüzdür umarim

Ayrica yunus sert maclarda 10 numarada siritir diye bas bas bagirdik, adim atamadi bugün

Icardi de defolup gitmeli, osimhensiz bir hiciz

Açıkçası bizimkiler maçı sallamadı. Fb aşırı motiveydi. Bazı defolar o yüzden daha çok göze battı. Ama çok da iyi oldu.

Şimdi hemen ortasaha üstünlüğü sağlayacak 2 adam ve hemen akabinde kanat ve forvet işini çözmemiz lazım

Bu forumda alternatif oyuncuya karşı acayip bir tavır var. Onu alsak kimi keseceğiz şunu alsak onun yerinde şu oynuyor vs vs
Mesela Diaz'i alsak Yunus'u öyle bir keserim ki aklınız şaşar veya BAY'i veya yeri geldiğinde Icardi'yi.
Neredeyse 2 yıldır adam akıllı yedek yok. Fener'e karşı her maç 12 kişiyle oynamaya mecbur muyuz?

Bu mesajı 18.20 gibi filan atmaya çalışmıştım.
Bu takıma acil Sol stoper, 2 orta saha, kanat, forvet ve 10 numara lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt