Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada şunu da belirteyim. Bizim taraftar midesiz oldu. İlla kupalar kaybedilecek. Ama öyle bir havaya girdik ki 10 sene sampiyon ol 11. Sene olma idam kararı alınmazsa kendini yakacak taraftarlar meydana geldi. Bu iyi bişey değil bu hırs sizi öldürür

Sakın ama sakın harcamayın paramızı, çok seviyorsanız Galatasaray’ ımızı alacaklarınızı da bırakıp gidin !!!

Asensio hem hucum yapiyor hem savunma hem on alan presi .. Guenduzi falan hikaye bu herif bizi tek basina yikti bugun
2-0 sonra actim maci ve o herifi 1 kez hücumda gördüm ama fblilerin hepsi iyi kapandı.levent mercan ve mert muldur kaç top kaptı Allah bilir

beli geniş ekseni etrafında dönmesi 45 dakikaymış öyle diyorlar Dünyanın en iyi kulüp ve milli takımının orta saha oyuncusuna
Ruizede laf edilmez. Sarayı sat bunu al. Git birde saglam 6 al kanatida al barış hem forvet yedegide olur. İcardi oynamasin bazı maclar disinda

beli geniş ekseni etrafında dönmesi 45 dakikaymış öyle diyorlar Dünyanın en iyi kulüp ve milli takımının orta saha oyuncusuna
Formdayken oynamayan sara için laf etmeyen ve yerine hazır olmayan lemina oynarken şov yapan goundozi ovenler mi diyo bunu abi

Bugün bu oyuncular beni çok üzdü. Sebebi ise şu, sen de biliyorsun Mason, ben Barış'tan tut Yunus'a kadar her maç savundum. Burada Lookman ismi çıkınca Barış veya Yunus bizim değerimiz, kalkıp Lookman'a bu kadar para vermeliyim vs diyordum.

Bugün ikisi de gerçekten tepeden tırnağa REZİL REZİL REZİL oynadı. Bir kere rezil demekle yeterince ifade edemiyorum o yüzden 3 kere yazdım.

En çok bu ikisi beni üzdü. Yoksa İcardi'den veya X'ten beklentim belli zaten.
Organizasyon yok ki, rakip oyunu kendi sahasında kabul etmiyorsa ısırıyorsa her oyuncumuz kaderiyle baş başa kalıyor hiçbir şey üretemiyoruz. Rakip kendi sahasında kabullenip hiç gelmiyorsa hiç tehdit ve baskı altında olmadan bireysel beceriyle maçı alıyoruz bu tarz maçların akıbeti 4 senedir hep aynı oldu. Bugün barış yerine mbappe olsaydı kesin kazanırdık diyebilir miyiz bence diyemeyiz, hoca baskı altında kolektif oyunu geliştiremeyecekse ona göre bir hoca bulunmalı

Bu arada şunu da belirteyim. Bizim taraftar midesiz oldu. İlla kupalar kaybedilecek. Ama öyle bir havaya girdik ki 10 sene sampiyon ol 11. Sene olma idam kararı alınmazsa kendini yakacak taraftarlar meydana geldi. Bu iyi bişey değil bu hırs sizi öldürür
Saçmalık tabiki

Dün timelineda fbyi yenecez diye gereksiz gaza gelenlerden farki yoktu sahadaki 11 oyuncunun inanki

Ne temkin bilirler ne yenilgi kabul ederler

@Can
Formdayken oynamayan sara için laf etmeyen ve yerine hazır olmayan lemina oynarken şov yapan goundozi ovenler mi diyo bunu abi
valla bir kaç kişi dedi bunu okudum hatta yok yanlış anladım herhalde diye 2 3 kere okudum.Ağırmış yok istediğimiz profil değilmiş falan diyenlerde vardı

Guendouzi bize teklif edilmiş istememişiz gibi haberler duyuyorum sağda solda , demekki Valverde gibi birşeyin peşindeyiz
Öyle zaten

Biz niye çıldırdık burda

Bunlar futbolu bilmiyor kardeşim bilmiyorrrr

Gs sosyal medyasını da 10 tane cahil kontrol ediyor bunların yanlış tespitleri yüzünden de hep yanlış iş yapıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt