Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Organizasyon yok ki, rakip oyunu kendi sahasında kabul etmiyorsa ısırıyorsa her oyuncumuz kaderiyle baş başa kalıyor hiçbir şey üretemiyoruz. Rakip kendi sahasında kabullenip hiç gelmiyorsa hiç tehdit ve baskı altında olmadan bireysel beceriyle maçı alıyoruz bu tarz maçların akıbeti 4 senedir hep aynı oldu. Bugün barış yerine mbappe olsaydı kesin kazanırdık diyebilir miyiz bence diyemeyiz, hoca baskı altında kolektif oyunu geliştiremeyecekse ona göre bir hoca bulunmalı

Okan hoca bugün 0'dı.

Ama bazı şeyler sadece sadece sadece TD ile açıklanamaz. Sane, Barış, Yunus. 1 tane bile çalım atamadı ya. 1 çalım 1 çalım. Ulan bir çalım at. Bir çalım ya.

Tekrar söylüyorum. 1 çalım

1 çalım

1 çalım.

normalde kahrolmam lazımdı ama gram üzüntü duymuyorum

zaten yenileceğimizi biliyordum belki ondan
Bende öyleyim maçı bile izlemedim.
4 aydır küfür etmekten bıktım bu heriflere 3 tane yabancı kontenjanı boş duruyor boş.
Transfer sezonu açıldı 1 hafta oldu yalan satıyor herifler 28iymiş de, oyuncularını önceden vermeyeceklermiş de.
Soktuğumun yerinde sanarsın mbappeyi falan alacağız da vermeyecekler aynen. Gidip malın birini, kendi takımında çöp çekilen herifi alıp gelecekler sanki bilmiyoruz ulan geçmişte 100 kere yaşattınız bize 101 kez yaşayacağımızı zannediyorlar.

@Can

valla bir kaç kişi dedi bunu okudum hatta yok yanlış anladım herhalde diye 2 3 kere okudum.Ağırmış yok istediğimiz prdoil değilmiş falan diyenlerde vardı
Adamlar gunaya taktı

Trabzon macinin adamı sara niye oynamıyor demiyo kimse

Ondan sonra git goundozi öv.is değil bu

28 Ocak olsun da Onyedika'yı 30 milyona alırız diye bekliyorlardır, o da olmazsa son gün Trabzon'a 40 milyon verip Oulai'yi alırız diyorlardır. Bu işin sonu hayırlı bir yere gitmiyor gibi.

Tescillilere yenilmek dışında iyi bir ders oldu. Umarım ligi vermeyiz. Acilen 6 numara 10 numara yedek santrfor alınmalı acil

Muslera’nın kaptanlığını arıyoruz derbilerde.

Nursuz adamlara kaldık.

Ne yönetime ne hocaya zerre güvenim yok. Biri kulübü her alanda ezdirir, öbürü ne yaptığını bilmez. Şampiyonluk da gider bu sene o hava var.

Bende öyleyim maçı bile izlemedim.
4 aydır küfür etmekten bıktım bu heriflere 3 tane yabancı kontenjanı boş duruyor boş.
Transfer sezonu açıldı 1 hafta oldu yalan satıyor herifler 28iymiş de, oyuncularını önceden vermeyeceklermiş de.
Soktuğumun yerinde sanarsın mbappeyi falan alacağız da vermeyecekler aynen. Gidip malın birini, kendi takımında çöp çekilen herifi alıp gelecekler sanki bilmiyoruz ulan geçmişte 100 kere yaşattınız bize 101 kez yaşayacağımızı zannediyorlar.

yauv bu işin sonunda görğrsün clde olan 1 takımdan topçu almayacaklar

bunların fıtratında var trajikomiklikler

Ruizede laf edilmez. Sarayı sat bunu al. Git birde saglam 6 al kanatida al barış hem forvet yedegide olur. İcardi oynamasin bazı maclar disinda
Gercekten Ruiz'in gelecegine inaniyor musunuz? Adami salsalar gene dunyanin en ust seviye takimlarinda top oynar. Sacma sapan bir transfer girisimi (o girisim de tabiki gercekten yapildiysa).

Öyle zaten

Biz niye çıldırdık burda

Bunlar futbolu bilmiyor kardeşim bilmiyorrrr

Gs sosyal medyasını da 10 tane cahil kontrol ediyor bunların yanlış tespitleri yüzünden de hep yanlış iş yapıyoruz
Yahu futbolu bilmeye gerek yokki , hiç bilmeyen biri bile kafasında ufak bir kritik yapsa, örneğin Guendouzi Selçuk İnan kadar oynayabilirmi diye düşünse yeterli

Bu arada son kez söylüyorum daha önce de defalarca söylemiştim ama bu takımda yunusta kesilir barışta Sane bile kesilir kim iyiyse kim formdaysa o oynar

Yunus Barış Sane falan kesilmez diyerek kendimizi kandırıyoruz

Asensio hem hucum yapiyor hem savunma hem on alan presi .. Guenduzi falan hikaye bu herif bizi tek basina yikti bugun
İstesek alıyorduk gecen sene, adam aylarca bekledi şikecileri, tabi onu görecek olan hoca yok bizde. Gerçi hoca yok bizde, hayla daha saha stat diyor şu maçtan sonra açıklamarında. Utanmadan sıkılmadan.
Birdaha soruyorum hoca efendi 35 milyon verdirdiğin kalecin nerde, 35 milyon verdirdiğin sağbekin nerdeeeeeee, ucunda kupa olan bir maça, müzene 1 kupa daha götürceğin maça almican da hangi maça alacan, ayıp ayıp, sadece ama sadece bu sebepten bile kovarım bunu ben.

Kimseyi almayın, 28 ini bekleyin. Artık kim düşerse, cünkü sizin bi planınız yok. Kuş taşa çarparsa iyi transfer denk getirirsiniz, çarpmazsa bütçeyi makyajlarsınız. Win win.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt