Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.295
- 3.393
- 2.223
Her sene takıma destek diyen adamlar bile transfer diyorsa harbiden büyük sıkıntıdayız.
Sucuk ikramları kesilmiş olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sene takıma destek diyen adamlar bile transfer diyorsa harbiden büyük sıkıntıdayız.
Bunlar ne la
Sebo reis adamdır 2dir bizi şaşırtıyor vesselam
Terim olacak bence.
Gerçi ona da istifa falan demişti en son ama.
Erden çıkabilirse içeriden zaten aday belli.
Ne oldu ki
Rahaem laval vardı ben cocukkene eskisehirsporda.O herif oklava gibi sarardı bizimkileri kesinMevzu genduzi filan değil abi tamam iyi oyuncu da sezon başından beri orta sahadan yoksun devam ediyoruz ve sanırım ne yönetimin ne de hocanın umrunda. Şu an kozlovski bile alsan biraz olsun tempo kadar muhtemelen
SetenBilmediğimden soruyorum bip çetesi kim ?
Bilmediğimden soruyorum bip çetesi kim ?
Avrupa maçlarında işlerine yaramaz bence.top yapan bi ortasahalari yok.Fener bu orta saha ile anadolu maçlarında zorlanır avrupa maçlarında işine yarar ve derbilerde sakin olalım
Adamların kadrosu geniş bizde yedek yok. Onlarda 2 transfer var bizde yokSayıca Fener'de daha çok eksik varken oyuna Talisca ve Nene giriyor bizde ise Kazımcan ile Kutucu. Daha fazla sözüm yok transfer nöbeti için.
Mevzu şu fb profesyonelce ve hızlıca transfer işlerini yönetiyor. Biz amatörce ve yavaş
Bilmediğimden soruyorum bip çetesi kim ?