Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
davinsonu zırtpırt çıkarmasından rahatsız ÇOK NET surat ifadesinden belli oluyor geçen çıkarırken şaşkın şaşkın bakıyordu okana

motive değil davinson

torreirada aynı torreira 1 msç kötü 100 maç iyi

bugün kötü gününe denk geldi

varmı valverden ne bileyim gravenberchinfe torreirayı eleştiriyorsun hala daha en iyi ortasahan
Her maç sıçıyor çıkacak tabi niye şaşırıyo ki

Torda da

Fizik yok
İkili mücadele yok
Skor yok
Hava topu yok
Rakibi yıldırma yok
Hız yok
Dribling yok
Şut yok
Kreativite yok

Yok oğlu yok

Bunun topçu olmadığını ben,recep,sami,puki ve bielsa çözebildi dünyada sadece

Her biri de uzman isimler gördüğün gibi

Var bi bildiğimiz güven sen bana

G-Ukf6sWkAAow0u

Başkan gibi başkan be, o da taraftarla aynı çöp poşetini giymiş

de zerbide herşey var taktik dehası ayrıca gençfutbolcu avcısı cesaret muthiş bir hoca
E çok arzu ettigim desene

Aslında şampiyonluğu alıp okan hocayi avrupaya salmak lazim artık.cehre degismeli

Bjk devrim diye 17 yasindaki bebe ve futbolu unutan salihle 5 atiyodu fbye

Mesele Genduzi, musaba, süper oyuncu harika oyuncu oldukları değil, adamların yönetimi çalıştı çabaladı ve sonucunu aldı. Özel jetle neneyi getirdiler bide bugünkü maça.
Olabilir belki kaybederlerdi ama, Allah çalışana yardım eder. Kibir en büyük günah diye boşuna söylenmemiş. Bizim yönetimdede bol bol bundan var. Kibir. Gardi sayesinde lutüf görüyorlar bide adama düşmanlar utanmazlar.
Koskoca Galatasaray yönetimi bir Gardiye muhtaç, utanmazlar. Beceriksizler.

önce gidip hemen parası neyse lookmanı alacaksın kardeşim

güçse güç gösterisi!

Adamlar yazin 2 kanat aldi 45 milyona simdi musaba geldi lookman konusuluyor..
Orta sahada yuzune bakmadiklari fred bizim saradan ilkaydan falan cok daha iyi oynar sahaya sursen ustune gidip guenduzi cekiyorlar ..
Bizim takim rotasyon diye inliyor 2 aydir kadrosu genis rakibin gidip senden once 35 milyon para harciyor cat diye ..

İlla Lookman alinsin diye demiyorum kopek gibi rotasyon ihtiyaci olan takimin 2 aydir bu isleri cozmesi gerekirdi.. Biz 6 mi alacagiz 8 mi daha o bile belli degil

Osimhen alındığı an yapılmalıydı bu
Heriflere bir senede kaleci aldırmadık , son günlerde aldılar 36 vererek oda
Baba, Icardi ile bir de sözleşme yenilemekten bahsediliyor. Kasımpaşa yı Icardi siz de yenersin. Bir de Osi nin press gücü ve mücadeleci yapısı Icardi de yok. Rakibe korku değil, güven veriyor artık.

bir otel çalışanı olarak şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim kayseri konya ve denizlililerden sonra en cimri bahşiş nedir bilşmeyen bahşişe haram gözüyle bakan müşteriler giresun ve rizelilerdir.Giresunlular cimridir nefes parayla olsa nefes almazlar aynı kayseri konya ve denizlililer gibi

Yarın muhtemelen bir kaç isim düşürecekler samoş ve haluk öncülüğünde birileri çıkar ortaya bakalım kimler olacak.

Bir diğer husus Avrupa’da erkenden elenip ligde de şampiyon olamazsan osimheni yazın zor tutarsın elinde.. umarım kanlı bıçaklı ayrılmayız

Yangın yapan taraftara kimse ağzını açıp bir şey diyemez
Bu hakkı taraftara, kadromuz yeterli diyen yönetim ve hoca vermiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt