Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her maç sıçıyor çıkacak tabi niye şaşırıyo ki

Torda da

Fizik yok
İkili mücadele yok
Skor yok
Hava topu yok
Rakibi yıldırma yok
Hız yok
Dribling yok
Şut yok
Kreativite yok

Yok oğlu yok

Bunun topçu olmadığını ben,recep,sami,puki ve bielsa çözebildi dünyada sadece

Her biri de uzman isimler gördüğün gibi

Var bi bildiğimiz güven sen bana

Bahsettigin uzman ekibin kalitesi

images (16).webp

İşin tuhafı biz burda kanat 10 numara diye bağırırken siz hep yunus baris dediniz

Bunların tek başına kazandırdığı önemli bi maç yok ama sistem içinde parlıyorlar ve önemliler ama yetmiyolar işte günün sonunda

Çünkü daha iyileri lazım rekabet icin. Forma kolay olmamali
+ Tarz farklılığıda lazım sergen hocam aynı tip adam almamak lazım illahlah ettik bir kere zaha fiyaskosu yaşadık diye, siyahi pırpır bir kanat zor değil ya aynı tarz adamları doldurmuşuz kadroya tarz farklılığı lazım, yunus sane'nin dripling leveli düşürülmüş versiyonu gibi bir şey.

Sistem olarak onlarda birsey oynamiyor ama istekliydiler her kanattan gelen ataklari iki kisiyle kapattilar. Önceki seneler onuda yapamiyordular. Ama biz biraz futbola benziyen birsey oynasak o efforlarida yaramaz da bizim ne oynadigimiz belli degil ki 3 senedir. Oyuncular formda olunca isi götürüyorlar ilk 2 sene icardi götürdü sonra osimhen ama futbol adina gram ilerleme yok. Yavas oynayan kale önünde topu ceviren sonra 1 2 oyuncu kalitesiyle olusan pozisyonlar. Ne calisilmis pozisyonlar ne ezbere gözü kapali oynanan ataklar. Al gülüm ver gülüm kale önünde paslasmalar.

Rakibimiz Fenerin en büyük farkı hocaları bizden iyi. Bu sene şampiyonluğu verecek Okan

en çöp topçudan bile verim alan hoca
tranafer iner inmez sahaya süren hoca
rakibin en önemli topçularını baskılayan hoca
kimseyi küstürmeden herkesi oynatan hoca
oyunu iyi okuyan hoca
doğru değişiklik yapan hoca
bahanesi olmayan hoca

iliklerime kadar kıskanıyorum kardeşim iliklerime kadar

adam mertle levent mallarına bile top oynatabiliyor

Mesele Genduzi, musaba, süper oyuncu harika oyuncu oldukları değil, adamların yönetimi çalıştı çabaladı ve sonucunu aldı. Özel jetle neneyi getirdiler bide bugünkü maça.
Olabilir belki kaybederlerdi ama, Allah çalışana yardım eder. Kibir en büyük günah diye boşuna söylenmemiş. Bizim yönetimdede bol bol bundan var. Kibir. Gardi sayesinde lutüf görüyorlar bide adama düşmanlar utanmazlar.
Koskoca Galatasaray yönetimi bir Gardiye muhtaç, utanmazlar. Beceriksizler.
Şu fabian ruiz duyumunu veren bir iki hesap vardı

Herifler fbyi küçümseyen yarın soyle olur böyle olur diye twitler atti

Bizim teknik heyet de o kafada işte

Ne temkin ne plan ne ciddiyet

Hemen bugün gidin yıllık 10m glasner'a teklif edin anlaşın sezon sonu için.Sezon sonuna kadar da Fatih hocayı getirin hem şampiyon yapıp clde bir tur daha gidelim.Sonra da kendiniz gidin tüm yönetim sezon sonu en azından iyi hatırlanırsınız

Okan ile iyi kötü alabileceğimiz herşeyi aldık, daha fazlası yok. Arda Turan sesleri yükselmeli. Hırsıyla Gs ruhunu yeniden diriltecektir, kadrodaki doymuş ruhsuzları dehleyebilir.

Eksikler belli zaman kaybedilmemeli 28 i falan saçmalığın daniskası olur şampiyonlar ligini bekleyelim derken ligden de oluruz karşımızdaki oluşuma şampiyonluk vermemek lazım en kısa sürede bir 6 bir sol stoper bir sol kanat ve mertense benzer forvet arkası alınmalı

en çöp topçudan bile verim alan hoca
tranafer iner inmez sahaya süren hoca
rakibin en önemli topçularını baskılayan hoca
kimseyi küstürmeden herkesi oynatan hoca
oyunu iyi okuyan hoca
doğru değişiklik yapan hoca
bahanesi olmayan hoca

iliklerime kadar kıskanıyorum kardeşim iliklerime kadar

adam mertle levent mallarına bile top oynatabiliyor
Mert malın tekide Levent gayet iyi oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt