Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De zerbi tam bir proje ve taktik hocası oyuncu parlatma uzmani ve genç fetişizmi olan müthiş bir hoca marsilya maçları sayesinde çok zevkli
İste böyle paralar harciyorsan böyle geliştirici hoca alacaksın. Takımı sirke donusturen hocayla oyalaniyoruz. Neymiş 3 sene şampiyon yapmış. GS sampiyon olamayacak takım çünkü. Bireysel oyuncuların eliyle şampiyon olduk. Büyük bir katkısı yok gozumde. Boşa zaman gecirdik

Bu taraftar daha ne kadar bağırması lazım aklım almıyor artık

Sanchez yedeği yok
Abdülkerim yedeği yok
Lemina yedeği yok
Torreira yedeği yok
Barışın yedeği yok
10 numaran hiç yok
Sağ bekin varda yok

Bunları ne zaman görecek Okan ve yönetim kadro yetersiz
Renktş Hala yedekmi diyoruz..
İlk 11 ile oynadık ve rezil oynadık farkındasınız değil mi
İnanılır gibi değil.

Defansta arda ve kaan yanında yedek lazim
Singo icin yedek lazim
Orta sahaya iki orta saha lazim.

10 numara şart bu takıma skorer orta saha şart 6 ve 10 no ayrıca dün gördük yunus büyük maçlarda 10 noda patır patır dökülüyor yine skorer bir kanat ve icardiyi 3. Forvet konumuna düşürecek bir santrfor lazim Enes Ünal mesala

uyudum uyandım hala takımın santrafor ve kanat oyuncusu yok

Sayin yönetim alinacak oyuncu 30 m euro olacak diye bir kural yok bir zahmet edin de liste yapin dunyada kaynıyor alin

Sayin yönetim alinacak oyuncu 30 m euro olacak diye bir kural yok bir zahmet edin de liste yapin dunyada kaynıyor alin
Tersinde gundem degismiyor. Gelenlerde Cuesta oluyor iste.

Neresinden bakarsan bak planlama ve efor eksikligi var transfer isinde. Sadece yuksek butce ortaya koyabiliyoruz su an. Hic bir sey basaramadigin sezonun sonundaki gelir kaybina hazirlikli asla degilsin.

Frakfurt yada stutgard unuttum hangisi diye 3 kuruşa 4 tabe topçu aldı ya 2 3 sene sonra illa biri tutacak gebr onu 20 ye 30 a çakacaklar bir yere

Icardi’ye top gelmiyor olayını bıraksak mı artık, dünyada bekleyen forvet kalmadı, pozisyona kendin gireceksin, bu adam sert rakiplere karşı giremiyor işte.

Kopan maçlarda 2-3 gol attı diye birşey sanıldı açıkçası. O fizik kaliteyle işler daha da kötüye gidecek.
Evet, İcardi’ye top gelmiyor. Hatta daha da ilerleteyim Osimhen’e de top gelmiyor. Forvet arkası oyuncularımız forvetine gollük pozisyon hazırlayamıyor. Osimhen Nijerya’da her maç o kadar rahat gollük paslar alıyor ki. Biz de 90+’da sadece rovaşata ile bitirebileceği pas aldığı için zor oluyor.

Mertens’in Osimhen’e sanıyorum Tottenham maçında attırdığı golü, ya da daha geride İcardi’ye Alanyaspor maçında attığı topları düşünelim. Sadece forvet pozisyonu alıp öldürücü yere dokunmak kaldı. Ki onu da yapacak kalitedeler 50 yaşında da yaparlar ama Mertens’in o kestiği topu bu sene bir kişi kesti mi Osimhen’e ya da İcardi’ye. Burada da çok ciddi sorun var. Sara akşam 3 tane kesti onları da bizimkiler heba etti.

Ama bu gene de İcardi’nin ne kadar toplasa da asla ilk iki senedeki fiziki kapasitesine yükselemeyeceğini de değiştirmiyor. Hem İcardi hem arkadaki düzeni değiştirmek gerekiyor.

Tordaki sıkıntı sadece fiziksel dezavantaj değil stil olarak da çok eksiği var

Mesela medel vardı o da bunla aynı ebattı ama herif kuduz köpek gibi herkesle teke tek çarpışıyodu müthiş bi sertlik ve çabuklukla bezenmiş hız vardı

Tor topla dribling yapan kimseyi durduramıyor yetişemiyor,fiziği de olmadığı için omuz falan da koyamıyor,alan kaplayamadığı için os geçirgen oluyor haliyle

Lemina geldi noldu,bunun bu bütün defolarını örttü çünkü yapamadığı her şeyi o yaptı,ama lemina da bunu tolere edeyim derken iş biraz takımın orta sahası olalım dan toreiranın defolarını örtelime döndü

Tor dribling yapamıyor ben yapayım
Tor hava topu alamıyor ben alayım
Tor alan kapatamıyor ben kapatayım
Tor ikili mücadeleye giremiyor ben gireyim
Tor tackle yapamıyor ben yapayım
Tor hızıyla kimseyi yakalayamıyor ben yakalayayım
Vs vs

Herif kara delik gibi resmen

Kerem de kanatta böyleydi bizde solbek dayanmıyodu ya,çünkü önünde kerem olan solbekin kerem yerine de bir şeyler yapması gerekiyodu

Kerem top süremez ben süreyim
Savunma yapamaz ben iyi savunmacı olmalıyım
Orta açamaz ortaları da ben açmalıyım
Top kaybı yapar topu geri ben kapmalıyım
Geriye koşmaz eksik yakalanmamak için ben koşmalıyım

Böyle olunca noluyo sen keremin defolarını örteyim derken takımdan kopuyosun çünkü iş artık takıma uygunluktan katkı sağlamaktan ziyade bir kişinin defosunu kapatma üzerine kurgu belirlemeye dönüyor bu da takıma zarar veriyor

Şimdi sen toreiranın defosunu kapatmak için leminayla oynamak zorunda kalıyosun ama aslında takıma lazım olan belki de başka bir profil,ama onunla oynayamıyosun tor yüzünden,peki leminayı oynatınca bu sefer noluyo 3.os yı ya da 10 numaranı da bu sefer leminaya göre belirlemek durumunda kalıyorsun,onu da ona göre belirleyince bu sefer takımdan,uyumdan,olması gerekenden iyice kopup uzaklaşıyorsun
Kara delik gibi herif ha seni Allah bildiği gibi yapsın 😆

Sadece ortasaha yetmez asıl öncelik ofansif oyuncu yani 8-10 numara denilen bir oyuncu, olursa kanat oyuncusuda lazım rotasyon için. Bana göre 30 milyon falan verilecekse 8-10 numara oynayacak bir oyuncuya verilir. Lig için değil CL için lazım bu oyuncular, zaten CL den elenirsek 29 Ocakta hiç transfer yapmasanız daha iyi olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsler kotuye sararsa BAY efendi gene arabistan diye tutturacak mi? Bunun garantisi var mi mesela. Ya da farkli supriz gundemler olacak mi...

Sadece transfer degil, maas butceside cok yuksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt