Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer konusunda bizim kadar eski yönetim anlayışı ile kulüp kaldı mi acaba?

Hoca isim söyler, başkanvekili görüşme yapar, başkan onaylar/reddeder.

Ha birde son günleri bekleriz.

Sanırsın hala 90''li yıllardayiz.
Hocalar oyuncu stili derler kulüp oyuncu belirleyip alir scout ekibi ile.

Fbde bu modusa gecti.

Semedo skriniar ost levent
Genduzi edson
Musaba asensio lookman
Osimhen

Kusura bakma rekntaşım cok gerginim yaw bende de sorun var

Valla teknik heyete, yönetime ve oyunculara. Hepsine ayrı ayrı öfkeliyim, oyunculara ve hocaya öfkeli değilim de dargınım daha çok.

Yani sinirimi ya da üzüntümü böyle atıyorum şu an. Yoksa gidip gerçekten ceza yemelik şeyler de yazabilirim.

armando yu bile alamadı bunlar. bir de Fabian Ruis filan bekliyoruz bunlardan

karnım ağrıyor abi kolpa felan da yok bittik biz

Valla teknik heyete, yönetime ve oyunculara. Hepsine ayrı ayrı öfkeliyim, oyunculara ve hocaya öfkeli değilim de dargınım daha çok.

Yani sinirimi ya da üzüntümü böyle atıyorum şu an. Yoksa gidip gerçekten ceza yemelik şeyler de yazabilirim.
Ben direk söyliyim sana oyuncuların suçu yok. Naapsınlar hocam böyle oynanmaz bak biz Avrupadan geldik sen bu işi yapamıyorsun mu dicekler. Adamlara ne denilse yapmaya çalışıyorlar. Kaç senedir kendileri inisiyatif alıp bizi şampiyon yaptılar yetersiz Okana rağmen. Bence burda en az suçlu oyuncular.

Futbol icin bu kadar dert etmeye degmez

Uzuldugun takimin oyunculari suan luks mekanlarda yemek yiyip, aksam hangi alemi aksak diye dusunuyor.

Bu kadar ciddiye almayin safi zarar

ifbye ne kadar nefret etsek ve tiksinsekte bir gun gelecek ve samp olacaklar.

Ve basimizdaki yonetim ve hocayla o gun yaklasiyor, eger kendine duzeltmezse

Ben direk söyliyim sana oyuncuların suçu yok. Naapsınlar hocam böyle oynanmaz bak biz Avrupadan geldik sen bu işi yapamıyorsun mu dicekler adamlara ne denilse yapmaya çalışıyorlar. Kaç senedir kendileri inisiyatif alıp bizi şampiyon yaptılar yetersiz Okana rağmen. Bence burda en az suçlu oyuncular.

Dün Okan hoca 0 bile değildi bir TD olarak -3216321321 falan.

Ama oyuncularda suç yok günahsızlar falan hayatta demem renktaş. Dün oyuncularda o g*t kalkıklığı ekrandan belli oluyordu. Kibir böyle tozluklarından akıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt