Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Okan hoca 0 bile değildi bir TD olarak -3216321321 falan.

Ama oyuncularda suç yok günahsızlar falan hayatta demem renktaş. Dün oyuncularda o g*t kalkıklığı ekrandan belli oluyordu. Kibir böyle tozluklarından akıyordu.
Ben burdan da şu sonuca varırım, disiplini sağlayan maça hazırlamakla yükümlü olan kim? Yine hoca değil mi

Futbol icin bu kadar dert etmeye degmez

Uzuldugun takimin oyunculari suan luks mekanlarda yemek yiyip, aksam hangi alemi aksak diye dusunuyor.

Bu kadar ciddiye almayin safi zarar

ifbye ne kadar nefret etsek ve tiksinsekte bir gun gelecek ve samp olacaklar.

Ve basimizdaki yonetim ve hocayla o gun yaklasiyor, eger kendine duzeltmezse

Ama sen dert etmezsen okanın yaptığı yanına kar kalacak

Ohhhh beeeee hem kulübü batırdım hem rezil ettim kimse de bişi demiyo holleyyyyy beee diyecek

Futbol icin bu kadar dert etmeye degmez

Uzuldugun takimin oyunculari suan luks mekanlarda yemek yiyip, aksam hangi alemi aksak diye dusunuyor.

Bu kadar ciddiye almayin safi zarar

ifbye ne kadar nefret etsek ve tiksinsekte bir gun gelecek ve samp olacaklar.

Ve basimizdaki yonetim ve hocayla o gun yaklasiyor, eger kendine duzeltmezse
Doğru söze ne denir
the office jim GIF

Olmayan sistemimiz de sonunda çöktü.
Durum oldukça vahim görünüyor.

Şimdi n’olacak?

Ben burdan da şu sonuca varırım, disiplini sağlayan maça hazırlamakla yükümlü olan kim? Yine hoca değil mi

Evet evet katılıyorum ya. Ya dün tepeden tırnağa rezalettik. Ama dün yine de en çok savunduğum ve hala öyle zaten, yani Barış ve Yunus'u başkalarına değişmem, bu ikisinin performansı beni çok üzdü. Yoksa İcardi kötü oynamış. Zaten? İyi olmasını kim bekliyordu? Ben beklemiyordum. Veya Eren kötüymüş. E yani Eren bu. Eren işte. Barış ve Yunus kötü olamaz abi, bu takımın çekirdeğinden gelmiş yağında kavrulmuş, burada adam olmuş, öz cimbomum tanımı iki oyuncumuzun böyle oynama hakkı yok.

Yanlış anlaşılmasın kötü oynamaktan bahsetmiyorum, böyle umursamazca oynamaktan bahsediyorum.

Ama sen dert etmezsen okanın yaptığı yanına kar kalacak

Ohhhh beeeee hem kulübü batırdım hem rezil ettim kimse de bişi demiyo holleyyyyy beee diyecek

Okan bir ust seviye teknik adam hic bir zaman olamiyacak. Taktiksel bilgisi buraya kadar.

RFS takimin hocasi bile yendiyse, tedesconun yenmesi supriz degil.

Ne transferden anliyor ne dogru idman yaptiriyor ne taktisel bilgisi var.

Ganyani sergen bile disarda icerde tokatliyordu orkun kirmizi gormesiydi

Mesela ganyanaci sergene bizim kadroyu versen, sikecileri tokatlardi net.

Acı gerçeklerle yüzleşmenin vakti geldi sanırım

Bu yönetimin gardi olmadan yapacağı max transfer

Oluai 35 mio
Rafa Silva Free

Son gün herkes bu ikiliye tav olur duruma gelir

Adamlar daha ne idugu belirsiz çocuğu bile getirip alamadilar. Her branstta amatörlerle calisiyoruz

Bu arada dün sane 'nin levent malıni bir kez bile gecememesi dursun maaşmi ödemedi? , prim mi koymadi nedir? ne rezillige imza atti yine diye dusundurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt