Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah korusun yav, ama ekonomi acisindan ve projeler acisindan bugunku yonetim ekmek yiyorsa o donemde basladi bir cok sey.

Yoksa surec yonetimi ve konusma aciklama konusunda vaya berbatti
Elmas dönemi hiç bir şey başlamadı maalesef. Normalde Kemerburgaz'ın vb. bir çok şeyin o dönemde başlaması lazımdı hatta Elmas dönemi Kemerburgaz projesi çok daha başkaydı için basket salonu(antrenman için) yönetim binası vb. vardı. Sonra meğer sadece görüntü daha projesinin bile hazırlanmadığını öğrenmiştik. Elmas bizim Hasan Arat'ımızdı. Güzel kandırmıştı bizi. Tek yaptığı iyi nokta maaş bütçesini azaltmaktı.

Elmas dönemi hiç bir şey başlamadı maalesef. Normalde Kemerburgaz'ın vb. bir çok şeyin o dönemde başlaması lazımdı hatta Elmas dönemi Kemerburgaz projesi çok daha başkaydı için basket salonu(antrenman için) yönetim binası vb. vardı. Sonra meğer sadece görüntü daha projesinin bile hazırlanmadığını öğrenmiştik. Elmas bizim Hasan Arat'ımızdı. Güzel kandırmıştı bizi. Tek yaptığı iyi nokta maaş bütçesini azaltmaktı.
Elmas bir Haindir.

Golle mi oluyor lan bu işler sadece

Yunus mahvetmişti o gün Feneri

Barış da diğer maçta mahvetmişti

Aksini iddia eden futbol diye su sporu falan izliyordur

Seni tokatlıcam Sadri
Ya savunma arkasına sarktı diye

Ya da iki al ver yaptı diye skora dokunmuş mu oluyolar

Tabiki maçlık sekanslık bölümlük etkileri vardır

Gol var mı gol

İnsanın bi derbide golü olmaz mı ya kaç senedir

Tedesco ne dedi. Yönetime transferleri erken yaptıkları için teşekkür ederim. Lig başlayana kadar takımla çalışma imkanı bulacaklar.
Bizim teknik ekip ve yönetim bu geç transfer yapma saçmalığını alışkanlık yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt