Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
KatılmıyorumBenim için şahsen şampiyonluk yeter. Avrupa da olsa güzel olur tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KatılmıyorumBenim için şahsen şampiyonluk yeter. Avrupa da olsa güzel olur tabi
Ne alakası var renkdaş. Analizciliğin okulunu mu okuyor bunlar. Bir a takım hocası elbet daha çok anlar futboldan lakin analizci, yardımcı kadar futboldan anlıyor bu söylediğim isimler. İlla ki onlar olsun demiyorum teknik ekip genişlemeli böyle takviyelerleAnalist olmak, yardımcı td olmak bunlar başlı başına meslek. Yorumculuk ile bir değil. Mesleği bu olan insanlar bu işleri yapmalı.
whyscouttan mı izliyorsun?Hocam benim.beklentim olan bazi özellikler oluyor onlara gore seçiyorum amatörce. Ben geriye atmistim diger iki isimden. Silas bize daha cok uyar bence gulenlere de saygi duyarim.
Ne alakası var renkdaş. Analizciliğin okulunu mu okuyor bunlar. Bir a takım hocası elbet daha çok anlar futboldan lakin analizci, yardımcı kadar futboldan anlıyor bu söylediğim isimler
Vardir hocamin bir bildigiDaha iyi biliyorsa niye sürekli bile bile lades olacak kararlar veriyor peki?
bu mümkün değil bence, onlar bitmiş maçlardan sonra konuştukları için öyle geliyor sanalakin analizci, yardımcı kadar futboldan anlıyor bu söylediğim isimler.
Öyle bir konuşuyorsun ki sanki bizim ligdeki tüm teknik ekipler dediğin kalifiye adamlarla dolu. Sen sahada izlediğin şeyi görüyor musun bu ligde. Hepsi maşallah taktik dehaAnlatamadım derdimi, yorumcu arkadaşların hepsi mesela fener derbisi öncesi analizlerde yamuldularAnalizlerine en güvendiğim isimlerden Serdar Kelleci de buna dahil.
Analizci dediğin kişi her şeyden önce veri okumasını, istatistik bilimini iyi bilmeli.
Bizim ülkede belki yeterince değeri bilinmediği için kolay zannediliyor. İstatistik bir bilim en nihayetinde.
İnan bana işinin iyisi bi analist ile böyle bi analist arasındaki fark tahmin edemeyeceğin kadar çok.
Avrupa icin en önemlisi bu sene icin turu gecmek. Hem bidaha para girecek kasaya hem tecrübe kazaniyorsun. Seneyede bi üst tur ve clde kalici olmak.Benim için şahsen şampiyonluk yeter. Avrupa da olsa güzel olur tabi
Ben sadece tanıdığım isimler üzerinden örnek veriyorum. Lafın kısası bizim teknik ekip genişlemeli. Buna layık adamları nereden buluyorlarsa bulsunlarbu mümkün değil bence, onlar bitmiş maçlardan sonra konuştukları için öyle geliyor sana
sinan bi maçtan 10 tane foto alıp orda öyle yapıldı şöyle olmalıydı diyor falan
böyle bir şey değil futbol
Öyle bişi demedim ki bunlarla aynı yerde bulunmamalı dedim

Öyle bir konuşuyorsun ki sanki bizim ligdeki tüm teknik ekipler dediğin kalifiye adamlarla dolu. Sen sahada izlediğin şeyi görüyor musun bu ligde. Hepsi maşallah taktik deha
O işin ehlini bu ülkede fazla bulamazsın. Yabancı getirmeleri lazımGüzel dedin, analistmiş oymuş buymuş verilen değer bu. Amca oğlunu getir, eski topçuyu getir. Alakası bile yok, git getir bakalım futbol bilen ama esas işi istatistik bilimi olan birisini, bi maç verilerine baksın sana neler neler söylüyor.
Velhasıl her zaman bu tarz işleri işin ehli yapmalı.
Sinema seti gibi düşün bunu. Yönetmen belki ekip içerisinde teknik bilgisi en az kişi olabilir. Görüntü yönetmeni, ışık şefi, kameraman bunların hepsi alanlarında teknik bilgisi çok yüksek olmalıdır. Yönetmenin esas olayı kafasındaki şeyi bu insanlarla paylaşmak, bu insanları yönetebilmektir. Futbol da böyle.
Yok hocam ben istatistik üzerine gidiyorum beklentilerim olcusunde . izleme belki sonra youtube. dediginiz yerleri bilmiyorumwhyscouttan mı izliyorsun?