Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istanbulda eğitime 1 gün ara verilmiş liseli üyelerimize duyrulur

Güzel dedin, analistmiş oymuş buymuş verilen değer bu. Amca oğlunu getir, eski topçuyu getir. Alakası bile yok, git getir bakalım futbol bilen ama esas işi istatistik bilimi olan birisini, bi maç verilerine baksın sana neler neler söylüyor.

Velhasıl her zaman bu tarz işleri işin ehli yapmalı.

Sinema seti gibi düşün bunu. Yönetmen belki ekip içerisinde teknik bilgisi en az kişi olabilir. Görüntü yönetmeni, ışık şefi, kameraman bunların hepsi alanlarında teknik bilgisi çok yüksek olmalıdır. Yönetmenin esas olayı kafasındaki şeyi bu insanlarla paylaşmak, bu insanları yönetebilmektir. Futbol da böyle.
City ve barcelona'nın geçmiş bütün maçlarını izletip bir tane llm eğitelim nedim hoca, irfanın yerine koyarız leptop sesli konuşsun yeter.

O işin ehlini bu ülkede fazla bulamazsın. Yabancı getirmeleri lazım

Aynen öyle. Sinan Yılmaz'dı zannedersem bak yorumculardan biri geçen Arsenal maçında olan şeyden bahsetti, yardımcılardan biri koşa koşa yapmak üzere olduğu bi hamle öncesi Arteta'nın yanına gelmiş hocam olmaz öyle diye, Arteta'yı vazgeçirmiş. Artık o karar ne bilmiyoruz ama muhtemelen sıvayacaktı Arteta. Teknik ekip çok ama çok önemli.

Deniz valla tüm samimiyetimle söyleyeceğim bro

Silas Andersen gerçekten ortalamanın bi tık üstü bi orta saha oyuncusuna benziyor. Vallahi 1000 kere ismini yazdığın için açtım inceledim şöyle bi 40 dk falan.

Böylesine bi genç oyuncu alınacaksa ben çok daha potansiyelli olması gerektiğini düşünüyorum.
Bir de şuna bak bakayım regen kante

Deniz valla tüm samimiyetimle söyleyeceğim bro

Silas Andersen gerçekten ortalamanın bi tık üstü bi orta saha oyuncusuna benziyor. Vallahi 1000 kere ismini yazdığın için açtım inceledim şöyle bi 40 dk falan.

Böylesine bi genç oyuncu alınacaksa ben çok daha potansiyelli olması gerektiğini düşünüyorum.
Defansif istatistiklerine ya da bizim aradığımız orta saha istatistiklerine de bak derim. Dalga geçmek yerine gorus alışverişi icin de teşekkür ederim. Selamlar hocam.

City ve barcelona'nın geçmiş bütün maçlarını izletip bir tane llm eğitelim nedim hoca, irfanın yerine koyarız leptop sesli konuşsun yeter.

unnamed (2).webp

Aynen öyle. Sinan Yılmaz'dı zannedersem bak yorumculardan biri geçen Arsenal maçında olan şeyden bahsetti, yardımcılardan biri koşa koşa yapmak üzere olduğu bi hamle öncesi Arteta'nın yanına gelmiş hocam olmaz öyle diye, Arteta'yı vazgeçirmiş. Artık o karar ne bilmiyoruz ama muhtemelen sıvayacaktı Arteta. Teknik ekip çok ama çok önemli.
Emre özcan, sinan yılmaz gibi isimlerden bahsederken kendi analizci, yardımcını yetiştirmekten de bahsediyorum biraz. Yabancı teknik ekip elemanı hem bulmak zor hem burada uzun süre tutmak zor

Yaşına ortam bir uygun yok, bir de artık ülkede ahlak hak getire saçma sapan spor sayfalarını geçtim bpt onedio gibi kanallarla bile insaları ai içeriklerle yıpratıyorlar iftira üstüne iftira yer. Allah uzun ömürler verisn kendisine otursun dinlensin artık o da ne kafa kaldırır ne vucüt

Yaşına ortam bir uygun yok, bir de artık ülkede ahlak hak getire saçma sapan spor sayfalarını geçtim bpt onedio gibi kanallarla bile insaları ai içeriklerle yıpratıyorlar iftira üstüne iftira yer. Allah uzun ömürler verisn kendisine otursun dinlensin artık o da ne kafa kaldırır ne vucüt
kesinlıkle dönmemeli

Singo da sıkıntı bonservisiydi. Hiç mi takip etmedin yahu? Bizimkilerden ilk gün 30 milyon istediler gittik son gün de 30m u kabul ettik. ulan 1m indirselerdi bari

Takip etmeyen sensin be hocam. Singo defalarca kez Türkiye'ye gelmek istemediğini belirtti diye bir sürü haber çıktı. Adamı ikna etmek için 1 milyon kazanan adama 5-6 vermemizden belli zaten. Monaco başından beri aynı rakamı istedi. Biz de o rakamı gözden çıkarmışız ki Singo'nun inadı kırılınca verdik 30'u aldık.

İlker hocam doğru diyorsun da şu adam da kariyeri bitmeden bir 150 milyon bons verebilecek bütçeleri olan bir GS çalıştırmayı hak ediyordu be. Ola ola Okana nasip oldu koca GS tarihinde şu iş çok üzücü.

İlker hocam doğru diyorsun da şu adam da kariyeri bitmeden bir 150 milyon bons verebilecek bütçeleri olan bir GS çalıştırmayı hak ediyordu be. Ola ola Okana nasip oldu koca GS tarihinde şu iş çok üzücü.
O da onun şansı ne yazikki

Fatih hoca yokluktan gelme,yoklukta yaratan adam.hazira konmayi sevmez,gider kadro disi donku affeder. donku 6 fernandoyu 8 oynatir

Ömer bayram formda diye seriyi keser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt