Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takip etmeyen sensin be hocam. Singo defalarca kez Türkiye'ye gelmek istemediğini belirtti diye bir sürü haber çıktı. Zaten Monaco başından beri aynı rakamı istedi. Biz de o rakamı gözden çıkarmışız. Singo'nun inadı kırılınca verdik 30'u aldık.
bizimkiler çeşit çeşit bizim eğitim sistemi gibi teklifler ile gitti monacoya yahu. Singo para verip ikna edebilecekleri bir profildi, Akanji o profilde değildi.

Dunden sonra bari transfer için 2 tane kolpa sallasaydinizda okuyup yalandan heyecana gelseydik. Kolpa bile çikmiyor yav abv

bizimkiler çeşit çeşit bizim eğitim sistemi gibi teklifler ile gitti monacoya yahu. Singo para verip ikna edebilecekleri bir profildi, Akanji o profilde değildi.

Aynen kardeşim, sağır sultan biliyor hocanın ilk isteğinin başından beri Singo olduğunu, 1.5 ay boyunca adamı ikna için uğraştığımızı, Akanji'ye ise aynı özenin çeyreğini göstermediğimizi.

Okan'ın ekrana çıkıp bir Singo istiyorum demediği kaldı zaten, direkt adamı tarif ediyordu.

Bütün bu Gs muhabirlerini çekip vursun biri ağzından

bize hem zeki hemde fiziği fazla düşmemiş veteranlaşmamış oyuncular lazım. Takımın zeka seviyesi çok düşük hazırlanmadığımız maçlarda çok göze batıyor bu durum jeke gibi oluyoruz sahada bir anda. Adam topu uzaklaştıracak gidiyor takım arkadaşının eline çarptırıyor. Toreyra bir top kaybediyor sanırsın u19 topçusu ilk a takım maçında öyle amatörce. Davinsonu söylemiyorum bile zaten sıkıntı yani bu durum.

Aynen kardeşim, sağır sultan biliyor hocanın ilk isteğinin başından beri Singo olduğunu, 1.5 ay boyunca adamı ikna için uğraştığımızı, Akanji'ye ise aynı özenin çeyreğini göstermediğimizi.

Okan'ın ekrana çıkıp bir Singo istiyorum demediği kaldı zaten, direkt adamı tarif ediyordu.
ali heis sen konuyu hiç kapatmaz mısın

okan buruk'un akanji için de açıklaması oldu zaten

Okan Buruk: “Diğer oyuncu da Akanji’ydi. O da önemli bir profildi. Savunma dört pozisyonda da oynayabilecek, çok sıkıştığınızda orta sahada oynayabilecek bir oyuncuydu. Bir dönem onunla da görüştük. Ondan aynı net dönüşü alamadık. Aradaki alıcıların da farklı düşünceleri olabiliyor. Kulüp ile belli bir yol almıştık. O da bizim için profillerden biriydi. Singo hem stoper hem sağ bek hem üçlüde oynayabilecek, benim elimi rahatlatabilecek bir oyuncu. Böyle bir profili o yüzden istedim. Genç bir oyuncu. Bir sonraki satışı olabilecek bir oyuncu. O yüzden çok istediğim bir oyuncuydu.”

Bak ille de Akanji değil Singo alalım diye bir açıklama da yok ortada yani akanji buraya gelmek istemedi dendi diye hayır ikna ederdik diye 1 saat üstelemenin mantığı nedir

akanji evli ve o dönem eşi de buraya gelmek istemiyor diye yazılmışlığı oldu yani bazı oyuncuları parayla da getiremiyorsun çünkü aile işi devreye giriyor

bize hem zeki hemde fiziği fazla düşmemiş veteranlaşmamış oyuncular lazım. Takımın zeka seviyesi çok düşük hazırlanmadığımız maçlarda çok göze batıyor bu durum jeke gibi oluyoruz sahada bir anda. Adam topu uzaklaştıracak gidiyor takım arkadaşının eline çarptırıyor. Toreyra bir top kaybediyor sanırsın u19 topçusu ilk a takım maçında öyle amatörce. Davinsonu söylemiyorum bile zaten sıkıntı yani bu durum.
Torreira dün ilk golde çok hatalı

Buyur al dedi levente

oley oley saadettin saran
fb başkanı saadettin saran

kes. ikidir artist artist konuşuyorsun düzgünce tartışırken. daha da alıntılama

Yalnız bu ay fikstür çok kritik ve sıkışık

Buradan çıkamazsak sezon sonu gelmeden köklü değişimler gelebilir

Derbiyi kaybettik, şampiyonlar ligine de 21 inde veda edeceğiz bunları geçtim ama 2 Cl maçı öncesi/sonrası 3 tanede önemli lig maçı var, transfer sezonu gerginliğini de hesaba katarak ligde tökezlersek büyük yangın çıkar

Bizim taraftarin gotu çok kalkık

1.5 sene önce de bir fenomen bjkyi kucumsemisti,bende 5 yiyelim de gör demiştim.cikti

2 gun once de tedesco kupasız gondouziye winner diyince dalga geçtiler.bende yarın kesin kupayı alırlar,golu de bu hanzo atar dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt