Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerin bence guendouzi’ye ihtiyaci yoktu

Fred form da oldugunda o bölge’nin en iyisi

Bizim ihtiyacimiz olan bir profil’i aldilar,hem maca yetistirdiler hem de bizim icin seceneklerden biri iptal olmus oldu

Aynen öyle. Sinan Yılmaz'dı zannedersem bak yorumculardan biri geçen Arsenal maçında olan şeyden bahsetti, yardımcılardan biri koşa koşa yapmak üzere olduğu bi hamle öncesi Arteta'nın yanına gelmiş hocam olmaz öyle diye, Arteta'yı vazgeçirmiş. Artık o karar ne bilmiyoruz ama muhtemelen sıvayacaktı Arteta. Teknik ekip çok ama çok önemli.
Sinan yılmaz da çok biliyor, habire transfere gerek yok yunus 10 numara çok iy diyordu yunusu mu kesicez diyordu hadi anlatsın

Burada futbolcudan anlama tabiki genel fıutbol bilgisi içerisine giriyor.Fakat burada daha çok sıkıntı futbolcudan anlamamak olmuyor mu.Futboldan dersek doğru olmaz.Futbolcuyu her anlamda doğru analiz etmek.Sıkıntı burada bence.
Teknik,taktik,anrteman metodu vss gibi konular farklı.Tabikide bu konulara yani genel olarak futbolu Bu çıkan isimler okan buruk veya herhangi bir teknik adamdan daha iyi bilme şansı yok.Fakat yardımcı olabilir.Bir nevi danışan gibi..

Ama ben olsam özellikle transfer için planlama için orhan ulucayı direk transfer komitesine alırım.

Orhan da futboldan anlamıyo bence
Daha doğrusu anladığına dair bi kanaatim yok

Oynanmış maçlardan kesit alıp şu şöyle bu böyle demek dünyanın en kolay işi

Sinan yılmaz da çok biliyor, habire transfere gerek yok yunus 10 numara çok iy diyordu yunusu mu kesicez diyordu hadi anlatsın

Dün Yunus kötü oynadı evet. Herkes kötü oynadı. Yunus'u savunmak için demiyorum zaten başlığına yazacağımı yazdım.

Fakat Yunus'un benzerini bugün almak istesen 25'ten aşağı alamazsın. Yunus çok yetenekli ve potansiyeli Barış'tan da yüksek bir oyuncu.

Bu arada mağlubiyetler insanı geliştirir, Okan hoca için demiyorum bunu sadece. Yunus için de böyle, Barış için de böyle. Kazımcan için de böyle.

Bizim ihtiyacimiz olan bir profil’i aldilar,hem maca yetistirdiler hem de bizim icin seceneklerden biri iptal olmus oldu

fred tükendi

guendizi çok daha iyi durumda şu an

bizim için gündeme bile gelmeme ihtimali yüksek

hoca 4 senedir bir kere bile böyle orta saha istemedi

belki tek istisnası mctominaydir

wendel, oliveira, kerem, sara, ederson, ruiz

hoca orta saha mücadelesine pek inanan bir hoca değil zaten bunu ilk yıldan beri yazıyorum

hoca topu öne atsın biri mücadele gerekirse orada presle yapılsın istiyor

IMG_4871.webp

Burayı takip ede ede sonumuzun böyle olacağını bildikleri için uyumlu reklam koymuslar

fred tükendi

guendizi çok daha iyi durumda şu an

bizim için gündeme bile gelmeme ihtimali yüksek

hoca 4 senedir bir kere bile böyle orta saha istemedi

belki tek istisnası mctominaydir

wendel, oliveira, kerem, sara, ederson, ruiz

hoca orta saha mücadelesine pek inanan bir hoca değil zaten bunu ilk yıldan beri yazıyorum

hoca topu öne atsın biri mücadele gerekirse orada presle yapılsın istiyor
O düşüncesine gıcık oluyorum ..

Dün Yunus kötü oynadı evet. Herkes kötü oynadı. Yunus'u savunmak için demiyorum zaten başlığına yazacağımı yazdım.

Fakat Yunus'un benzerini bugün almak istesen 25'ten aşağı alamazsın. Yunus çok yetenekli ve potansiyeli Barış'tan da yüksek bir oyuncu.

Bu arada mağlubiyetler insanı geliştirir, Okan hoca için demiyorum bunu sadece. Yunus için de böyle, Barış için de böyle. Kazımcan için de böyle.
Yunus bir 10 numara değil kanatları besleyemiyor oyun kuramıyor bazen stop etmek gerek atak olgunlaşsın beklemek bazen hızlı gitmek gerek. Yunus 10 numara oynamayo bilmiyor

Abartma baya baya iyi bir 6 onyedika iyi bir kesici pasör değil o ayrı
Pasor bu arada direkt , iyi bir kesici değil.Istatistigi nereden bulunur bilmiyorum ama karşılaştır at istersen hatta.Sahipsiz top kazanımı falan iyi anca bir de ikili mücadeleleri iyi olabilir net bir kesici değil iyi bir lemina gibi.Hani çok izlemedim de biraz fikir sahibi olacak kadar izledim.Bu serdar kelleci denilen akilsiz Andre pasor onyedika kesici demişti hatta tam ordan bile zaten tam tersi olduğu çözülebilir.

14 milyon mu? sudan ucuz

Hayır vardı ön bölgelerindeki top kayıplarını arkada bu şekilde süpürecek bir oyuncuya ihtiyaçları vardı ve ihtiyaçlarını da çok iyi şekilde kapattılar.

Afro transferine izin çıktı.
Sonraki turnuva 2027 yaz ayında

Ṣu adami saf dıṣı birakinca herṣey boka sariyor. Sokun artik ṣunu devreye beceriksiz herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt