İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.769
- 4.099
- 1.278
Tominay yine yazdı golü şu adamı almış olsak neler olurdu be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim demek istediğin hakan gibi oyun kurucu pasör değilPasor bu arada direkt , iyi bir kesici değil.Istatistigi nereden bulunur bilmiyorum ama karşılaştır at istersen hatta.Sahipsiz top kazanımı falan iyi anca bir de ikili mücadeleleri iyi olabilir net bir kesici değil iyi bir lemina gibi.Hani çok izlemedim de biraz fikir sahibi olacak kadar izledim.Bu serdar kelleci denilen akilsiz Andre pasor onyedika kesici demişti hatta tam ordan bile zaten tam tersi olduğu çözülebilir.
Bende istedimşimdi millet ağzının suyu akarak izliyor da mctominayı isteyen galiba 1-2 kişiden biriydim hakan için toplasan 5 kişi değildik
Oyun kurucu değil zaten de çok ekstra özelliği olmayan vasat biri bence.Iyi bir kesici de olmamasından da dolayı bence bizde hiç iş yapmazBenim demek istediğin hakan gibi oyun kurucu pasör değil
İstemediler kazanmayı ama istemiyolarsa defolsunlar hepsiSon dönemde kırılganız tamam ama dünkü fb maçı başka bir şeydi...
Takım resmen vermek istedi maçı sanki...
Dedim acaba paralar falanmı ödenmedi ve tepki mi vermek istedi takım
Niye senceAbi avatarın niye hz musa auhahsdasda
Niye sence
Ben genelde fb icin yaparım bunukimi ortadan ikiye yarmak istiyorsun
Spartak niye biraksinmctominay olayında söylediğim gibi söyleyeyim
gedson adı geçen onyedikadan da gueyeden de iyi futbolcu
Spartak niye biraksin