Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Simitci gene tum planlarını anlatmış bipcilere. Adamin galatasaray umrunda değil onun için önemli olan kendi reklami

dünyanın en saçma şeyi

galatasarayın derbi öncesi ile derbi sonrası arasında ihtiyaç listesi ve sayısı aynı

bu sayı dün de 3dü 1 hafta önce de 3dü bugün de 3

sadece yanlış teşhis yapılıyor ve sürekli yeni ihtiyaçlar doğuyor

galatasaray işi gücü bırakıp öncelikle hücum derinliğini artırmalı

ahmet elden çıkarılmalı ve icardi yok sayılmalı bunlar yerine santrafor özellikleri ağır basan sow gibi bir kanat forvet ve yunus ile rekabete girecek ve en az yunus kadar iyi bir kanat/10 alınmalı

bu takım osimhen 1 ay daha sakatlık yaşasa tüm kulvarlarda gol atamayacağı için havlu atar

en büyük sorun hücum

sonra da gedson tarzı bir orta saha

muhtemelen daha çok sayıda adam alınacak ve muhtemelen yanlıl yerlere ve yanlış profiller alınacak

dünyanın en saçma şeyi

galatasarayın derbi öncesi ile derbi sonrası arasında ihtiyaç listesi ve sayısı aynı

bu sayı dün de 3dü 1 hafta önce de 3dü bugün de 3

sadece yanlış teşhis yapılıyor ve sürekli yeni ihtiyaçlar doğuyor

galatasaray işi gücü bırakıp öncelikle hücum derinliğini artırmalı

ahmet elden çıkarılmalı ve icardi yok sayılmalı bunlar yerine santrafor özellikleri ağır basan sow gibi bir kanat forvet ve yunus ile rekabete girecek ve en az yunus kadar iyi bir kanat/10 alınmalı

bu takım osimhen 1 ay daha sakatlık yaşasa tüm kulvarlarda gol atamayacağı için havlu atar

en büyük sorun hücum

sonra da gedson tarzı bir orta saha

muhtemelen daha çok sayıda adam alınacak ve muhtemelen yanlıl yerlere ve yanlış profiller alınacak
Öngörü ayağına tribüne oynuyor yine

muhtemelen alacakları orta sahaya min genduzi kadar para verecekler

ve onun yarısı kadar topçu olmayacak
30 vereceksek genduziye niye girmediysek. Ben cash transfer yapcagimizi sanmiyorum. Muhtemelen cikan haberler dogru. Bunlar opsiyonlu kiralalik transfer yapmak istiyor

Her sene aynı şeyleri yaşıyoruz bir kez olsun öngörüp transferi halletseler zaten şaşardım.
Usg maci alinsaydi simdi transferler bitmis olabilirdi. Artik mecbur atleti macini bekleyecekler. Transferi ona göre yapacaklar. Gecersek ruiz seviyede olur gecemesek onyedika. Böyle görünüyor isler.

Bu takımın dominant bir hücum oyuncusuna ihtiyaç var. Sana gününde değilse ya da özel önlem alındıysa hücumda yokuz. Yunus on numara olamaz. Bize sneijder lazım. İlk transfer hücuma olmalı. Orta saha ligte eldekilerle geçer ama yunus ve barışla lig bitmez.

osimheni satip 6-7 oyuncu alirsak sasirmam

Transfer komitesini her sene bi liseli oy kaynağına değil de profesyonellere verince yapılıyor demek bu işler

abi nefret ediyom bu tarz işlerden ya
bizde olsa tek taraflı fesih yapmak zorunda kalırız
eskiden ali cepten veriyor falan sanıyodum da bu gerçekleşirse bu herifler bizim bilmediğimiz bir şey biliyor demektir net
şumanskiye 3-4'ten fazla kim verir ki

noah nartey tam özelliksiz asker10 tarzı 1 isme benziyor
gökdenizden falan iyi mi bu çocuk mesela

Rayan güzel topçu geçen hafta nöbette yazmıştım ama Barışı iyi paraya satarsan aynı paraya anca alırsın o derece pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt