Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simitçiyede kızamıyorum tam

Okan fabian ruizi istiyorum diyo
Aşağısını kabul etmiyo

E psgde vermeyecek tabi verse de ya geç verecek ya da fahiş fiyata verecek

Küfürü niye simitçi yiyo ki bu durumda

Beyler sadece hissiyat ama Stuttgart Leweling‘in Bournemouth‘a satisina onay vermedi ve Bournemouth onun yerine kış transfer dönemi bitmeden Baris için 30-40 arası bir şeyler yollayabilir. Biz ise gelen parayı direkt Lookmana gömecegiz sadece Afrika kupasının bitmesini bekliyoruz gibi bir his var şu an çünkü Gardi de an itibariyle Afrika kupasinda
Hissiyatin seni kandirmis kemalim. Adam inter- napoli macini izliyor staddan

Bruno Fernandes kadro dışı, tam da sniejder lik fırsat geldi.

Hakan gelmeye dünden razı bas parayı al yapacak bişi yok, yaşı var ama en azından türk deriz. Seneye yabancı sınırında müthiş işe yarayacak

Sara ya 10 veren varsa direk gönder, fener 20ye zaten anlaşmıştı veerman ı verecek satacak yer arıyorlar direk kapılır. Tam bir box to box işte.

Şu 3 adam gelsin, tarihin en iyi orta rotasyonu olur

Lemina
Torreira
İlkay
Hakan
Veerman
Bruno Fernandes

Hem ruiz hem fernandes lazım

Sara gidebilirsin oglum

Fabyan mabyan değil gidin parayı brunoya verin

Sarayı satın 20ye falan bi 6 bi 8 alın genç

Sol kanada da zorunlu satın alma opsiyonlu kiralık sağlam birini alın bitti gitti

Eray can Gencer silas andersen yorumu arkadasim atmis bana . Bende açmadı twitter da resmini attı övmüş.

Bruno Fernandes kadro dışı, tam da sniejder lik fırsat geldi.

Hakan gelmeye dünden razı bas parayı al yapacak bişi yok, yaşı var ama en azından türk deriz. Seneye yabancı sınırında müthiş işe yarayacak

Sara ya 10 veren varsa direk gönder, fener 20ye zaten anlaşmıştı veerman ı verecek satacak yer arıyorlar direk kapılır. Tam bir box to box işte.

Şu 3 adam gelsin, tarihin en iyi orta rotasyonu olur

Lemina
Torreira
İlkay
Hakan
Veerman
Bruno Fernandes
Topu kim kapacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt