Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhan Türk: "Galatasaray istese bugün Onyedika'yı hemen alabilir. Ama işte daha iyisini bulmaya çalışıyorlar."

:ROFLMAO:

Fabian ruiz konusulan tipte mi ki?

Bize daha sert oynayacak pres yapabilecek enerjisi yüksek oyuncu lazım. Hoca da bunu işaret etmişti. Leminanın yaşı genç olanı aranıyor falan dendi şimdi ne alaka ruiz?
Iki tane orta saha alacagiz (almaliyiz) iste biri defansif yonu daha kuvvetli olan digeri de takimin seviyesini ve kreatifligini yukari cekecek tarzda oyuncu.

3-4 transferken 6-7 transfer geliyo yani

Adam gibi bir teknik direktörümüz olaydı bir 10 bile yeterdi aslında

vallah delirmelik bir durum!

Iki tane orta saha alacagiz (almaliyiz) iste biri defansif yonu daha kuvvetli olan digeri de takimin seviyesini ve kreatifligini yukari cekecek tarzda oyuncu.
Herjesibessek gibi kosylyurjsk zotundayiz gibi hissediyor indankar Okan buruk yüzünden. 3. Bölgede tikaniyoruz

Yok canım ne erkene çekeceksiniz yav
Daha çok zaman var
Yani şimdi size zahmet olur

2 ortasaha
Kanat
10 numara
Sol-Sağ stoper
Genç gurbetçi sagbek

6 numara ve 10 numaraya daha yakın bir isim olmalı bence abi iyi oyun koyduğumuz dönemlerde hep iyi 10 numaralarla oynadık Hagi Sneijder Belhanda biraz en sonda Mertens sara 8 de iyi 10 numarada zayıf kalıyor malesef

Ben normalde Hakan'i cok isterim hem Turk olmasi, hem de duran top ustasi olmasi takima cok katki verebilir bu konuda ama ona 25-30 verecegime ondan 2 yas daha kucuk Ruiz'e verilmesi bence daha dogru olur. Hakan 2-3 yas daha genc olsaydi kesin Hakan derdim ama.

Kesinlikle

2-3 diyip sakatlık verince de yedek kulubesi demesinler yine
8 de biraz abartı ama 4 tane net isim lazım

6 numara
10 numara
Kanat forvet
Sol stoper

Bunlar acil lazım

2 tanede bek lazım bu takıma ama singo sağlam dönerse 1 tane yeterli olur ben sol tarafta ne erene ne jakobsa güvenmiyorum Kazımcan ikisindende daha iyi bizim oyun tarzımıza sert en azından

6 numara ve 10 numaraya daha yakın bir isim olmalı bence abi iyi oyun koyduğumuz dönemlerde hep iyi 10 numaralarla oynadık Hagi Sneijder Belhanda biraz en sonda Mertens sara 8 de iyi 10 numarada zayıf kalıyor malesef
O tarzda bir 10 numara kalmadi artik Ahmetcim, yani suan o profile uyan 10 numaraya en cok B. Fernandes yaklasiyor onu da biz alamayiz. Baska oyle bir oyuncu yok alabilecegimiz yani gun sonunda ya daha dusuk seviyede bir "10 numara" alacaklar ya da 8 pozisyonundan cikip one dogru is yapan ama seviyesi daha yuksek (Ruiz) gibi birini bulmalari gerekecek.

Benim aklima bir isim gelmiyor bu seviyede olan bir "10 numara".

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt