- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Aceleye gerek yok yaz döneminde yaparız.
Ben sana 19u 20si derken boş atmadım umutcum
Hareketin ve bereketin olduğu vakitler
Bi de cl öncesi kritik zamanlar
Ama kanat önce gelebilirnis dur bakalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aceleye gerek yok yaz döneminde yaparız.
bi ara fransa mt da 8no olarak bile oynamisti. Evet o son pas adami degil Sneijder vs gibi. ama Mertensin daha iyi hali iste10 numara hic bir zaman olmadi.
Kendisi forvet yani PES oynayanlar bilir SS forvetlerden. Ha bizde Mertens rolune burunur oynar o ayri tabi ama arkadaslarin bahsettigi Sneijder Lincoln tarzda 10 numara yok suan.
Bu yönetimle mümkün değil açıkçası tek isteğim istifa etmeleri.Ben sana 19u 20si derken boş atmadım umutcum
Hareketin ve bereketin olduğu vakitler
Bi de cl öncesi kritik zamanlar
Ama kanat önce gelebilirnis dur bakalim
Cok yasli ya 35 yasina gelecek, aha Ilkay'i aldik da ne oldu mesela herkes City'deki performansini bekliyor.bi ara fransa mt da 8no olarak bile oynamisti. Evet o son pas adami degil Sneijder vs gibi. ama Mertensin daha iyi hali iste
Boeyi alalım singoyu satıp sağlam sol bek alalım jakobsu da dehleywlim gitsinbiz sağbeke 30m vermeyecektik.
yok gelmesin zaten bu saatden sonra gerek yok dedigin gibi. Daha Ilkaya rol bulamiyoruz adam akilliCok yasli ya 35 yasina gelecek, aha Ilkay'i aldik da ne oldu mesela herkes City'deki performansini bekliyor.
Ilkay'i 2 sene once getirmis olsan daha cok fark yaratirdi biz gidip 35 yasindaki adamlardan fazla medet umuyoruz. Yine cikip oynar ve katkili olur ama genc halindeki performansi hic bir zaman veremeyecek.
Griezmann da surekli MLS hayalim var diye roportaj veriyor bence burada fazla is yapmaz gibime geliyor.
Gündüz bize gol attı diye çok hypelandı ekstrem iyi bir adam değil gouri ihtimali varsa alınmalıGündüz ve Gouiri alsak yeterdi. Sorunlarımızın %80'i biterdi.
Şu Okan Buruk'u hakikaten anlamıyorum.
Skor taraftari buradakilerGündüz bize gol attı diye çok hypelandı ekstrem iyi bir adam değil gouri ihtimali varsa alınmalı
Gayet de iyi oyuncu. Orta sahaya sertlik katıyor. Top sürüyor. Daha ne olsun?Gündüz bize gol attı diye çok hypelandı ekstrem iyi bir adam değil gouri ihtimali varsa alınmalı
Peki aldigim Osimhenler Saneler dizinizde dursun derseDefol git hain olur cevabim
Ben 7 diyordum ilk kez biri 8 dedi var mı arttıranbu takıma 8 transfer net lazım
Abi tek derdimiz sertlik se onyedika kralını yapar bize ayağı iyi adamda lazım ileri yıkamıyoruz oyunu bizGayet de iyi oyuncu. Orta sahaya sertlik katıyor. Top sürüyor. Daha ne olsun?