Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barışın pas çok daha kolaydı yunusunkine göre bence

Fotoğraf karesine göre yorum yapmak kadar aptalca bişey yok sinanla orhan çıkardı bunu da

Ulan saniyenin çeyreğinde her şey değişiyor böyle bir şey var mı
Baş yukarda olunca kolay ama bizimkilerin hep yerde.

Bence rakibi kucumsemedik. Ama yeni transferleri Okan'i ve takimi biraz sasirtti. Zaten oldukca isteksizdik. Gecenlerde biri tartisiyordu benimle kimya sorunu olur falan diye. Demek ki olmuyormus.

30a Guenduzi cekip yillik 5.5 maas vermek bir transfer basarisi degildir bence .. Sarani neye gore ovdugunuzu anlamadim..
Basari dedigin 6 milyona Toreirayi cekmektir veya 5 milyona Oulai'yi bulmaktir
Fb'ye getirmek istiyorsan o parayı vermek zorundasın. O mantıkla singoya 30 osimhen'e 75 vermek de başarı değil

Ndidi’nin yedeğine +20m euro bayılmak ancak bizim yönetime yakışacak bir durum. Pazarlıklar kaçtan başladı da bu rakamlara indi, merak konusu.

Ben basari demedim zaten fark ettiysen basari kriterlerimiz yazdim..
Bizim ve fenerin cogu transferi fiyasko maliyet olarak
Adamlar sürekli aktifler ve birşeyleri tırmalıyorlar. fb ve gs arasında siklet farkı var. Gs'ye adam getirmek fb'ye göre daha kolay. Mesela musaba'nın çıkış maddesini görüp 6 milyona hemen kadroya katmak akıllı bir iş. 6 milyon para mı, al yedekte bile iş yapar

bu onyedika nin yasi 24 gorunuyor lakin en az 6-7 sene magrasi var gibi, 30 gosteriyor yuzu

Onyedika goundoziden daha iyi de aga cepteymis

25 milyon fazla ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt