Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabian Ruiz
Paqueta
Gouri

Lazımdı sadece

Ama vasatseverlerin,aza kanaat getirenlerin mutlu olacağı bi dönem olacak gibi

Salako editi gelmese bile cok para yaw .. bu herife 20 ve 24 yasinda toplam 30 milyon verilmis 2 transferde..Lazioda Marsilyadan fazla ne oynadi da direk 30 bonservisle geliyor

2 metreye doğru düzgün pas veremiyor o da gelir rahat ol

bizim maç Allahın bize cezasıydı dedim zaten bizim maçda iyi oynar sonra sıçar

Adamlar sürekli aktifler ve birşeyleri tırmalıyorlar. fb ve gs arasında siklet farkı var. Gs'ye adam getirmek fb'ye göre daha kolay. Mesela musaba'nın çıkış maddesini görüp 6 milyona hemen kadroya katmak akıllı bir iş. 6 milyon para mı, al yedekte bile iş yapar

O herifte acayip beyinsiz ya bilemedim..samsundayken fenerin icinden gectigi macta bile bir halt yapamadi son toplarda .. Bala gote asist yapti eski takimina simdi bir gazla oynuyor da bakalim devami ne olacak ?

IMG_4880.webp

Bizim barış alper'e istesen 20 tane salako editi yaparsın ama faydalı adam. Bu guenduzi de dinamizm ve hırs topçusu. Etrafındaki oyuncuları ve takımı yükseltiyor

barış bizimkilerin abartısı
kendisi ile gönül bağım koptu

ağzında kuş tutsa yaranamaz bu saatden sonra

2 metreye doğru düzgün pas veremiyor o da gelir rahat ol

bizim maç Allahın bize cezasıydı dedim zaten bizim maçda iyi oynar sonra sıçar
Sanıyorlarki lemina ve torreira hep kötü olacak

Bütün takımın kötü olduğu bi maçta ben olsam övmem o kadar kimseyi

Büyük aldanis

Skor taraftari buradakiler

İsmail ve levent daha iyiyken gol atan öne çıkar
Gündüz iyi adam.Kalite adamda abartıldığı kadar değil.Bu bonservise bu yaşta alınmasını istemezdim.Ama işte bize transfer yapmakla bu şikecilere transfer yapmak bir değil.Adamların avrupada esamesini okunmuyor.Okunuyorsada hep kötü olaylarla alnılıyorlar.Bu yüzden ancak yüklü parayla ve gündğz gibi karaktersiz oyuncular gelir bunlara.
Ama biz öyle değiliz.Bize transfer yapmak bir nebze daha kolay ama işte başımızda adam yok.

Levent falan boş adamlar.İyi oynadığınıda düşünmüyorum.Adamlar golü attı hayvan gibi kapandılar.Daha hırslı oldukları için kademeli savunma yaptılar.Öyle iyi gözüktü.
Bizde ilerideki adamlar taktik disiplinden uzak adamlar.Rakip haldı haldır beklerin stoplerin üzerine geliyor.Musabba kaç defa erenle bire bir kaldı.Kalsın bakalım sane boş şekilde leventle neler oluyor.
Ama ne olursa olsun sane gibi adamın bu kadar kötü oynamayı geçtim gamsız ruhsuz oynamaya hakkın yok.En azında bir iki defa geçersin rakibi arkadaş.
Çok bilmiş yorumculara göre orta sahada ezilmişiz.İleri dörtlüde suç yokmuş.Yahu çatır çatır top kaybediyor top tutamıyor bu dörtlü.Ondan sonra neymiş en kötüsü orta sahaymış .Bunlarda yorumcu diye geçiniyor. Saha içi,eski açık falan Hepsi polyana modunda takılıyor.Sanki ilk defa kötü oyun oynamışız gibi kerkes kötüde günlük ara sıra olurmuş böyle performanslar falan filan.
Birde oyunculara birşey demem ben bu maçta okan buruk en büyük suçlu yorumları varki efsane.Sanki sahada robot oyuncular varda kolla okan buruk oynatıyor.
Osimen olmasa hapı yuttuk yahu hala kadro güzellemeleri yapılıyor.

O herifte acayip beyinsiz ya bilemedim..samsundayken fenerin icinden gectigi macta bile bir halt yapamadi son toplarda .. Bala gote asist yapti eski takimina simdi bir gazla oynuyor da bakalim devami ne olacak ?
Süper topçu demiyoruz zaten. 6 milyona al koy yedeğe, gayet iyi yedek olur. Onyekuruluk yapar biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt