- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Ruiz beklemeye devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konuşulanlardan benim çıkarımımHaber mi var Sedat'ım?
Salako editi gelmese bile cok para yaw .. bu herife 20 ve 24 yasinda toplam 30 milyon verilmis 2 transferde..Lazioda Marsilyadan fazla ne oynadi da direk 30 bonservisle geliyor
Onyedika için 23 deniyorSara'nın gitme ihtimali yok. Onyedika + Camara gelir gibi eğer Onyedika denildiği gibi 13-15 milyon euro ise yoksa bence Dennis+ Camara gelir sadece.
Bizim barış alper'e istesen 20 tane salako editi yaparsın ama faydalı adam. Bu guenduzi de dinamizm ve hırs topçusu. Etrafındaki oyuncuları ve takımı yükseltiyorçok değil iki aya salako editleri gelir
Başkan küçük hesaplar yapıyor bazen.Ben transfer için para olmadığını düşünüyorum.
Adamlar sürekli aktifler ve birşeyleri tırmalıyorlar. fb ve gs arasında siklet farkı var. Gs'ye adam getirmek fb'ye göre daha kolay. Mesela musaba'nın çıkış maddesini görüp 6 milyona hemen kadroya katmak akıllı bir iş. 6 milyon para mı, al yedekte bile iş yapar
OhaOnyedika için 23 deniyor
Bizim barış alper'e istesen 20 tane salako editi yaparsın ama faydalı adam. Bu guenduzi de dinamizm ve hırs topçusu. Etrafındaki oyuncuları ve takımı yükseltiyor
Sanıyorlarki lemina ve torreira hep kötü olacak2 metreye doğru düzgün pas veremiyor o da gelir rahat ol
bizim maç Allahın bize cezasıydı dedim zaten bizim maçda iyi oynar sonra sıçar
Gündüz iyi adam.Kalite adamda abartıldığı kadar değil.Bu bonservise bu yaşta alınmasını istemezdim.Ama işte bize transfer yapmakla bu şikecilere transfer yapmak bir değil.Adamların avrupada esamesini okunmuyor.Okunuyorsada hep kötü olaylarla alnılıyorlar.Bu yüzden ancak yüklü parayla ve gündğz gibi karaktersiz oyuncular gelir bunlara.Skor taraftari buradakiler
İsmail ve levent daha iyiyken gol atan öne çıkar
13 milyon diyende gördüm ama 23 ise Dennis + Camara + bir tanede genç kanat ile transferi kapatırlar.Onyedika için 23 deniyor
Hocam alajbegovic rayan ya da Sefan baiaram super olur bence13 milyon diyende gördüm ama 23 ise Dennis + Camara + bir tanede genç kanat ile transferi kapatırlar.
Süper topçu demiyoruz zaten. 6 milyona al koy yedeğe, gayet iyi yedek olur. Onyekuruluk yapar birazO herifte acayip beyinsiz ya bilemedim..samsundayken fenerin icinden gectigi macta bile bir halt yapamadi son toplarda .. Bala gote asist yapti eski takimina simdi bir gazla oynuyor da bakalim devami ne olacak ?
Sanıyorlarki lemina ve torreira hep kötü olacak
Bütün takımın kötü olduğu bi maçta ben olsam övmem o kadar kimseyi
Büyük aldanis
13 milyon diyende gördüm ama 23 ise Dennis + Camara + bir tanede genç kanat ile transferi kapatırlar.
Keşke bu mesajın alnı olsa da öpsem30a Guenduzi cekip yillik 5.5 maas vermek bir transfer basarisi degildir .. Sarani neye gore ovdugunuzu anlamadim..
Basari dedigin 6 milyona Toreirayi cekmektir veya 5 milyona Oulai'yi bulmaktir