Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb'ye oyuncu getirmek zor ama tırmalıyorlar sürekli. Çalışkan ve hızlı bir yönetimleri var
Biraz abartiyorsun bence. Parayi basarsan aliyorsun. Adamlar ederinden fazla ucuk rakamlar veriyorlar ve adamlari direkt getiriyorlar. Guendouzi oyle oldu mesela. Musaba ise zaten serbest kalma bedelini verip aldilar. Su 2 transfer ozelinde abartilacak tek bir nokta yok.

Guendouzi'yi ne bileyim 15'e alsalardi ve transfer cabuk bitseydi haklisin derdim.

Takimi kamcilamis midir bilmiyorum ama beni kamcilardi. Derbi maglubiyetinden sonra fb hesabinin yaptigi paylasimlar cok terbiyesizce, ahlak disiydi. Bir hata yapmislarsa bu da odur. Bakalim vakit ilerledikce gorecegiz.
Biz yensek bizimkilerde bir şey yapardı o konuda. Onları taslakta bıraktırmalarini istiyorlarsa yeneceklerdi o zaman. O paylaşımlarda yapmamış olurlardı.

Asıl mevzuyu kaçırıyoruz btw. Bize inceci adam "da" lazım. İlkay futbolu bırakma kıvamına gelmiş. Sara deseniz güvenip de yola çıkılacak biri değil.
Onyedika gelirse Lemina ikamesi olur ki Lemina da güvenilecek biri değil. Sürekli sakat.
Yani bize aslında 1 değil 2 orta saha lazım. 1 tane transferle kapanacak gibi değil orta sahadaki eksikliğimiz. Torreira hariç hiçbir orta saha oyuncumuzla güvenip yola çıkmam mesela. Hepsinin ayrı sorunu var.

Yapılması gereken hamleler çok basit:
1- Melo gibi sertlik katacak ama aynı zamanda aidiyeti yüksek hırslı bir 6 numara
2- Lookman (hem sol açık, hem 10 no)
3- Sorloth gibi bir U23 santrafor
4- Sene sonu Sara gönderilip Hakan Ç. alınmalı.

Asıl mevzuyu kaçıyoruz btw. Bize inceci adam "da" lazım. İlkay futbolu bırakma kıvamına gelmiş. Sara deseniz güvenip de yola çıkılacak biri değil.
Onyedika gelirse Lemina ikamesi olur. Lemina da güvenilecek biri değil. Sürekli sakat.
Yani bize aslında bir değil 2 orta saha lazım. 1 tane transferle kapanacak gibi değil orta sahadaki eksikliğimiz. Torreira hariç hiçbir orta saha oyuncumuzla güvenip yola çıkmam mesela. Hepsinin ayrı sorunu var.
N'apcan? 12 kisiyle mi oynayacan? Tovbe tovbe

Ilkay da bir sorun görmüyorum ben sadece tek başina gemiyi yürütecek kadar güçü kalmamıs sane ve osimhen gibi hocayıda tasıyacak o. Basımızda düzgün bir hoca olsa ilkayı gayette iyi kullanabilir halen. Bizde olmadigından tek başına güçü yetmeyince kotü gözüküyor tabi.
Asıl mevzuyu kaçıyoruz btw. Bize inceci adam "da" lazım. İlkay futbolu bırakma kıvamına gelmiş. Sara deseniz güvenip de yola çıkılacak biri değil.
Onyedika gelirse Lemina ikamesi olur. Lemina da güvenilecek biri değil. Sürekli sakat.
Yani bize aslında bir değil 2 orta saha lazım. 1 tane transferle kapanacak gibi değil orta sahadaki eksikliğimiz. Torreira hariç hiçbir orta saha oyuncumuzla güvenip yola çıkmam mesela. Hepsinin ayrı sorunu var.

" data-quote="Taner Selman" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

Taylan antalyalı yuvaya dönüyor yerli gerrard tekrar sarı kırmızılı formayı giyecek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt