Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle yaptı zaten almışlar belliSaran'in yerinde olsam suan, once Armandyo alirim sonra Gardi'ye calisip Noa Lang veya Lookmani cozdururum.
Ana sayfayada Gardi, Saran ve yeni transferle poz verirdim.
Bu rezil yonetim buna hakkediyor cunku
Bence regista 6 filan da değil renktaşım ihtiyacımız, Ligde oynayacağımız çoğu rakip bize karşı 10 kişiyle defans yapacak bunun için Sara veya İlkay 'dan birini Torreira 'nın yanında oyun kurucu olarak tutarım.Regista 6 numara
Ciğersiz u23 tüm orta sahayı çözer
3 puan önde olduğumuz, direkt rakibin sahasında puan alınan ve rakibin sahamıza geleceği sezonu feda mı edelim?Arkadaslar transfer icin baski yapmayalim. Hatta hic transfer yapmasinlar
bu sezonu feda edelim. Sezon sonu yönetim defolup gitsin. Hocaya veda edelim. Doymuslari yollayalim ve yeni baskan yeni profesyonel ekiple dogru yapiyi kuralim
Derim ben
fethiye maçı için konsantrasyon paylaşımı yapıyorlar yav
Lemina'nın olmadığı maçlarda rakibe en az pozisyon veren takımlar listesinde ligde 5.sırada olduğumuzu biliyor musun. Bizim savunmamız kötü ve sadece lemina varken iyi. Lemina sakatlanmadan sürekli oynarsa sıkıntı olmaz sadeceBiz zaten doğru düzgün gol yemiyoruz. Bu ligin şifresi de hücum. İlkay ve Sara her zaman formda olsalar tamam ne alıyorsa alsınlar ama onlara da güvenerek yola çıkılmaz. 6 numarayı Lemina, Torreira idare eder. Bize daha çift yönlü bir oyuncu lazım. Gallagher Aston Villa ile anlaştı ama o tip bir oyuncu iyi olur. Fabian'ı söylemeye gerek yok zaten efsane bir transfer olur ama onu zor görüyorum. Ama Onyedika gibi düz 6 numara alırsak çok pişman oluruz.
Ben halen 10 numaradayım bu takıma 6 no da lazım ama 10 numara daha elzem lazımlan iki gün önce hepiniz 10 numara diyordunuz ne ara 6 numaraya döndü iş?
Kaynak nedir istatistikle alakalı ?Lemina'nın olmadığı maçlarda rakibe en az pozisyon veren takımlar listesinde ligde 5.sırada olduğumuzu biliyor musun. Bizim savunmamız kötü ve sadece lemina varken iyi. Lemina sakatlanmadan sürekli oynarsa sıkıntı olmaz sadece
hangi ligdeymiş bu fethiye diye bakayım dedim malatyanın -43 puanda olduğu ligde son sıralardaAna avrat sövmemizi istiyorlar başka bir sey degil 2.ligte 15.sıradaki takima ne konsantrasyonu lan
Tek beraberlikte bile helva gibi dağılan camia şampiyonluğu verirse kesin toparlanır hemen yeniden yapılanma falan3 puan önde olduğumuz, direkt rakibin sahasında puan alınan ve rakibin sahamıza geleceği sezonu feda mı edelim?
İlkte değil sonda olmayacak ama zamanlama kötü oldu abi genede yapacak bişey yok oyunculara güvenim tam toparlarız bir diğer konu da aralar bize yaramıyor kopuyoruz ara verince 3-5 maç sonra gene ritim tutarızBu delilik ne zaman biter tahmini? İlk fb puan kaybı mı? İlk gs transferi mi? İyice zıvanadan çıkıldı. Çıkıldau.