Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar ndiaye bile getiremez

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gardi osimhen' i getirmeseydi geçen sezon seçimle giderdi tahminime göre bu yönetim

Biz zaten doğru düzgün gol yemiyoruz. Bu ligin şifresi de hücum. İlkay ve Sara her zaman formda olsalar tamam ne alıyorsa alsınlar ama onlara da güvenerek yola çıkılmaz. 6 numarayı Lemina, Torreira idare eder. Bize daha çift yönlü bir oyuncu lazım. Gallagher Aston Villa ile anlaştı ama o tip bir oyuncu iyi olur. Fabian'ı söylemeye gerek yok zaten efsane bir transfer olur ama onu zor görüyorum. Ama Onyedika gibi düz 6 numara alırsak çok pişman oluruz.

Saran'in yerinde olsam suan, once Armandyo alirim sonra Gardi'ye calisip Noa Lang veya Lookmani cozdururum.

Ana sayfayada Gardi, Saran ve yeni transferle poz verirdim.

Bu rezil yonetim buna hakkediyor cunku
Öyle yaptı zaten almışlar belli

Arkadaslar transfer icin baski yapmayalim. Hatta hic transfer yapmasinlar

bu sezonu feda edelim. Sezon sonu yönetim defolup gitsin. Hocaya veda edelim. Doymuslari yollayalim ve yeni baskan yeni profesyonel ekiple dogru yapiyi kuralim

Derim ben

Regista 6 numara
Ciğersiz u23 tüm orta sahayı çözer
Bence regista 6 filan da değil renktaşım ihtiyacımız, Ligde oynayacağımız çoğu rakip bize karşı 10 kişiyle defans yapacak bunun için Sara veya İlkay 'dan birini Torreira 'nın yanında oyun kurucu olarak tutarım.

Bunun haricinde tempo yapmamız fiziksel mücadele tarafında yüksek olmamız gereken maçlar için de orta sahada verdiğimiz paraya acımadan Ederson veya Anguissa tarzında hem işin mücadele tarafında yer alacak hem oyunun iki yönünü de oynayabilecek bir adama paranın gömülmesinden yanayım.

Çünkü öyle birşeyki renktaşım bizim orta sahada gerçekten oyunun 2 yönünü de oynayacak bağlantıyı kurabilecek 1 tane adam yok bunun haricinde dribling yapabilecek fuleli de 1 tane adam yok. Net bir 6 aldığımız zaman o aldığımız 6 yanında Torreira ile önlerinde Yunus 'un arası yine kopacak geçen sene Sara 'da yaşadı bunu şimdi Yunus 'ta yaşıyor. Geçen sene Sara bir şekilde duran toplarla filan anlarda öne çıkmıştı bu sene Yunus delici özelliğiyle tekniğiyle bir şekilde anlarda öne çıktı ama orada hep eksik kaldık

Bizim alacağımız orta sahanın hem dribling yapması gerekiyor hem belli bir fizik kalitesinin mücadele gücünün olması gerekiyor hem de oyunun 2 yönünde de bizi eksik bırakmaması / teknik fakiri olmaması gerekiyor. Tutup bize karşı 10 kişiyle savunma yapacak rakiplere karşı Lemina / Torreira orta sahasıyla Jakobs / Singo bekleriyle hücum etmeyi bekleyemeyiz. Hatta şampiyonlar ligi için bile Ederson / Anguissa tarzında bir "merkez" orta sahaya Lemina tarzında bir 6 numaradan daha fazla ihtiyacımız var

Arkadaslar transfer icin baski yapmayalim. Hatta hic transfer yapmasinlar

bu sezonu feda edelim. Sezon sonu yönetim defolup gitsin. Hocaya veda edelim. Doymuslari yollayalim ve yeni baskan yeni profesyonel ekiple dogru yapiyi kuralim

Derim ben
3 puan önde olduğumuz, direkt rakibin sahasında puan alınan ve rakibin sahamıza geleceği sezonu feda mı edelim?

neyseki fb sanırım nesyri yerine dovbyk alacak en azından orada pek değişiklik olmaz

Biz zaten doğru düzgün gol yemiyoruz. Bu ligin şifresi de hücum. İlkay ve Sara her zaman formda olsalar tamam ne alıyorsa alsınlar ama onlara da güvenerek yola çıkılmaz. 6 numarayı Lemina, Torreira idare eder. Bize daha çift yönlü bir oyuncu lazım. Gallagher Aston Villa ile anlaştı ama o tip bir oyuncu iyi olur. Fabian'ı söylemeye gerek yok zaten efsane bir transfer olur ama onu zor görüyorum. Ama Onyedika gibi düz 6 numara alırsak çok pişman oluruz.
Lemina'nın olmadığı maçlarda rakibe en az pozisyon veren takımlar listesinde ligde 5.sırada olduğumuzu biliyor musun. Bizim savunmamız kötü ve sadece lemina varken iyi. Lemina sakatlanmadan sürekli oynarsa sıkıntı olmaz sadece

Lemina'nın olmadığı maçlarda rakibe en az pozisyon veren takımlar listesinde ligde 5.sırada olduğumuzu biliyor musun. Bizim savunmamız kötü ve sadece lemina varken iyi. Lemina sakatlanmadan sürekli oynarsa sıkıntı olmaz sadece
Kaynak nedir istatistikle alakalı ?

Ali koç o kadar kötü bir yönetim gösteriyormuş ki bizimkiler sırıtmıyormuş

Azcık işi bilen bi yönetim gelince bizimkilerin tüm rezillikleri beliriyor

Bu delilik ne zaman biter tahmini? İlk fb puan kaybı mı? İlk gs transferi mi? İyice zıvanadan çıkıldı. Çıkıldau.
İlkte değil sonda olmayacak ama zamanlama kötü oldu abi genede yapacak bişey yok oyunculara güvenim tam toparlarız bir diğer konu da aralar bize yaramıyor kopuyoruz ara verince 3-5 maç sonra gene ritim tutarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt