Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece yönetimi suclamayin 28 Ocak diye ropartaj veren takımın basindaki herifede laf edin
Okan buruk başarılı ama hangi oyuncu yetiştirdi? Hangi scout yaptı? Singo dedi yaz boyu gördük singo. Angelino, frankowski dedi oynatmadı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk daha iyi olacak.beni de tek düşündüren bjk deplasmani

fb subat martta mefta olacakken işi bitirmeliyiz

ilk senesi kısık sesle
son üç sene bağıra bağıra bu okan buruku size anlatmaya çalıştım

çok hakaret yedim çok sevdiğim kişiler beni sildi görmezden geldi

ama artık ben susacağım buruk hakkında
artık görüyorum ki herkes uyandı

korkum odur ki bundan sonrası uçurum

bu kulup 3-4 seneye anca toparlanır bir mucize olmazsa

Italyada hocamin isteyebilecegi hangi takoz var.

Baski olmasa sanki sacma sapan birilerine milyonlar dökmuyorlar mi? Taraftar okadar rezillige sessiz mi kalsin?
Gitmeleri gerçek anlamda isteniyorsa sezon sonu seçime girmemesi yönünde çalışmaların daha doğru olacağı kanaatindeyim. Şu cümlenin neresinde sessiz kalınsın diye bir şey anladın? Merakımdan soruyorum. Seçime zaten 5-6 ay kalındığı bir yerde istifa söyleminin mantığı nedir? Onun yerine sezon sonu olacak seçime yönelik GK üyelerini etkileme amaçlı slogan ve protestolar daha mantıklı değil mi?

Bu Kante meselesine takılı kalmadım.

son 1.5 senede fransa milli takımında ilk 11 de 2 maçı falan var çünkü

Iyce düşmüş olabilir performansi,bunlar ismali kesecek,iyi giderken.tuhaf işler

Gazla mazla saçmalıyorlar

ilk senesi kısık sesle
son üç sene bağıra bağıra bu okan buruku size anlatmaya çalıştım

çok hakaret yedim çok sevdiğim kişiler beni sildi görmezden geldi

ama artık ben susacağım buruk hakkında
artık görüyorum ki herkes uyandı

korkum odur ki bundan sonrası uçurum

bu kulup 3-4 seneye anca toparlanır bir mucize olmazsa
yav bu yönetimle okan değil klopp olsa ne olacak allah aşkına. sorumluların sırasını karıştırıyorsunuz.

Italyada dogru durust 1 hakan var onuda bunlar alamaz. Başka biri aklima gelmiyor. yuksek kalitede biri. Ortalama bir herifi yine 5 mislini saplamasalar bari.

Fethiyeye 5 atıp transferi rafa kaldırırız italyada pizzayı yiyip geri gelir

Çünkü son dönemdeki tüm hareketler rezalet ve son dönemlerine geldiler.. Bunlar gitmezse ibre tersine döner ve daha da kapanmaz, malum herkes bize düşmanken
Ben son dönemdeki rezaletlerle falan açıklayamıyorum, ayrıca herkesten farklı olarak çok iyi bir yönetim olmadığını kabul etmekle beraber çok da kötü olmadıklarını düşünüyorum. Bence oluşturulan algı kadar rezalet bir yönetim yok ortada ama bu kadar baskı , UA 'nin tavrı gerçekten normal değil. Bir yerlerden bu yönetimin ipi kesilmiş bu bariz belli ama nerden onu çözemedim.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt