Ali kalsaydi isabet orani ve kararsızlik devam ederdi bence. Bu olayin saranla alakali oldugunu dusunuyorum.Bu döneme kadar hep çöp alıyorlardı normalde ama şimdi transferde isabet oranını da arttırıyorlar en kötü nokta burası bence.
Ali kalsaydi isabet orani ve kararsızlik devam ederdi bence. Bu olayin saranla alakali oldugunu dusunuyorum.Bu döneme kadar hep çöp alıyorlardı normalde ama şimdi transferde isabet oranını da arttırıyorlar en kötü nokta burası bence.
İspanyol gibi bıyığı vardı hatırlıyorum ya the tick favorimdi o zamanlar üstüne başka tanımam, geçen sene falan açıp tekrar izlemiştimthe tick'deki dönen iskoçyalı'yı biliyon mu peki? :d
Çıbanın büyüğü oSadece yönetimi suclamayin 28 Ocak diye ropartaj veren takımın basindaki herifede laf edin
Okan buruk başarılı ama hangi oyuncu yetiştirdi? Hangi scout yaptı? Singo dedi yaz boyu gördük singo. Angelino, frankowski dedi oynatmadı.Sadece yönetimi suclamayin 28 Ocak diye ropartaj veren takımın basindaki herifede laf edin
Ben de öyle düşünüyorum hatta öncesinde de bunu düşündüğüm için saranin gelmesini hiç istememistimAli kalsaydi isabet orani ve kararsızlik devam ederdi bence. Bu olayin saranla alakali oldugunu dusunuyorum.
Sizinki yazmis
kiralik + 10 milyon satin alma zorunlugu
75 deniyordu, sonra 80 diyenler cikti. Simdi sen bir kademe daha arttirip 85 dedin. Var mi arttiran, beyler?O paraya sen ben de alırız osimheni cok zor degil o kadar para bayılıp almak 75m euro çıkış maddesi olan adama 85 verdik müthiş bir başarı bence
Gitmeleri gerçek anlamda isteniyorsa sezon sonu seçime girmemesi yönünde çalışmaların daha doğru olacağı kanaatindeyim. Şu cümlenin neresinde sessiz kalınsın diye bir şey anladın? Merakımdan soruyorum. Seçime zaten 5-6 ay kalındığı bir yerde istifa söyleminin mantığı nedir? Onun yerine sezon sonu olacak seçime yönelik GK üyelerini etkileme amaçlı slogan ve protestolar daha mantıklı değil mi?Baski olmasa sanki sacma sapan birilerine milyonlar dökmuyorlar mi? Taraftar okadar rezillige sessiz mi kalsin?
yav bu yönetimle okan değil klopp olsa ne olacak allah aşkına. sorumluların sırasını karıştırıyorsunuz.ilk senesi kısık sesle
son üç sene bağıra bağıra bu okan buruku size anlatmaya çalıştım
çok hakaret yedim çok sevdiğim kişiler beni sildi görmezden geldi
ama artık ben susacağım buruk hakkında
artık görüyorum ki herkes uyandı
korkum odur ki bundan sonrası uçurum
bu kulup 3-4 seneye anca toparlanır bir mucize olmazsa
Ben son dönemdeki rezaletlerle falan açıklayamıyorum, ayrıca herkesten farklı olarak çok iyi bir yönetim olmadığını kabul etmekle beraber çok da kötü olmadıklarını düşünüyorum. Bence oluşturulan algı kadar rezalet bir yönetim yok ortada ama bu kadar baskı , UA 'nin tavrı gerçekten normal değil. Bir yerlerden bu yönetimin ipi kesilmiş bu bariz belli ama nerden onu çözemedim.Çünkü son dönemdeki tüm hareketler rezalet ve son dönemlerine geldiler.. Bunlar gitmezse ibre tersine döner ve daha da kapanmaz, malum herkes bize düşmanken