Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanteyi alip maaşını da araplara odetirler

Euro 2024 u demiyorum.orda çok iyiymis

Ama sonrasında izledin mi Arap liginde adamı abi

1.5 senedir milli takımla 11de başladığı mac sayısı 2 mi ne adamin
Oglum bi de abi mi mabi çekiyorum

Basıyorum engeli artık

Sabrın da sınırı var

kante deli kariyerli br topçu roberto carlos vol 2 resmen dünya kp var avrupa şampiyna kupası var şl si var

Hocam Araplar haric baska yerde görmeyecekleri parayi verip adam getirirsen o kadar büyük basari sayilir mi? Bayern Saneye bizim verdigimiz net rakamin bir tik fazlasini anca primlerle brüt olarak oneriyordu. Osimhen Araplara gitmeye sicak bakmiyordu ve Avrupadan herhalde Napoli'de aldigi maasi bile vermeye hazir olan yoktu.
Sane'ye senden fazla veren başta TR'de sonra Araplarda kulüpler vardı ve Haziran ayında indirdin ki asıl başarı oydu. Osimhen'in başlı başına kalmaya ikna olması bir başarı. Zaten transferlerin hiç birinde mali bir başarı yoktu diye belirttim. TR'ye gelen her oyuncu zaten Avrupa'da istediği parayı alamayacağı için buraya geliyor bu her dönem böyleydi.

Tansel geçen gece yayında Kante demişti hakikaten oluyor.

Ya şu duyumcu adı altında para kasan tipleri üst üste koyup

Abi insanlar gergin, bi de yok 20'li yaşlarında kuzeyli bakıyormuş Galatasaray diyor, yok 3 bacaklı mutasyon geçirmiş afrika dere kurbağası alacağız

kante deli kariyerli br topçu roberto carlos vol 2 resmen dünya kp var avrupa şampiyna kupası var şl si var
Her şeyi geçtim performans vermese bile adamın vizyonu var bu çok net ve bu şekil transferleri de yapacak bu da belli. Ali Koç olsaydı mesela Frey Mrey kovalardı. Biraz da şampiyon olamazsa hapse gireceği için eli mahkum.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kadayıf karşıtı 1 insan olarak kante 33-34 yaş üstü olarak dünyada alınabilecek en iyi 2-3 topçudan biridir

hem ufak tefek ve kendine iyi bakıyor

hem de kaprisi olan bi adam değil vur ensesine al ekmeğini mazlum bi tip

okan ve yönetim istifa edip teknik direktör olarak xabi alansoyu kim getirirse o başkan olarak seçılmelidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt