Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncuya göre değişir bu konudaki yorumum. Misal gerçekten çok çok iyi bi kanat forvet veya 10 no getireceksen parayı ona bayıl, orta sahaya da 7-8 milyon euroya Dannis çek veya kiralık genç bi adam al konuyu kapat olayına okey olabilirim.
Benim de kafami karistirdilar ama kim olacak bu ondeki adam bilemedim Bide aradigimiz orta sahayi nasi bulamiyoz oda hayret verici

Neler neler okuyorum. Sezon bitmis gibi yazan zibilyon tane insan turemis burada. Ben anlamadim. 3 puan onde olan, fb deplasmaninda neredeyse kazanirken son anda berabere kalan, fb ile bir de iceride oynayacak olan biz degil miyiz? Sezon nasil bitti? Neye gore bitti?
Sezon bitti yorumuna katılmıyorum ama buradakilerin tepkisi biraz da her şey bizim lehimizeyken aleyhimize çeviren yönetim, hoca vs'ye.

Adamlara can suyu oluyoruz hem yaptığımız, yapamadığımız transferlerle; hem de kaybettiğimiz kupayla.

Kendimizi zorla kaosa sokup rüzgarı onların arkasından estiriyoruz resmen.

Benim de kafami karistirdilar ama kim olacak bu ondeki adam bilemedim Bide aradigimiz orta sahayi nasi bulamiyoz oda hayret verici

Bulamıyoruz demiyelim de... Dursun yalan söylüyor, amacı şu an kasadan para çıkmaması. Kiralık getirtelim, bonservis ödemesini sene sonu seçim sonrası yapalım istiyor çok net.

Yoksa çoktan almıştık birisini.

Bak bu o kadar haklı twit ki anlatamam. Bizim bu seneki en büyük eksikliğimiz özellikle ligde motivasyon. Bu adam onu yapıyordu , mesela Süper Kupa maçından önce çıkar bir iki saçma sapan konuşur bizi burda bile motive ederdi. Futbolcular inanılmaz hırslı çıkardı maça . Vallahi her şeyden büyük eksiklik motivasyon kaynağı Ali Koç ve avanesi.

lan dursun kızıp bütün kasayı fırattesiye basmasın

Ya gerets merets 150 bin euroluk transfer dönemi geçirip prime fbyi şamarlıyodu

Kalli 2 tane endoğan adili kılıklı gurbetçiyle fbnin elinden şmp alıyodu

Luce kiralık 3 topçuyla ligi alıp üstüne şlyi darma duman ediyodu geleni geçeni domaltıyodu

Hangi yabancı forumu okusam bize para harcayıp başarı elde edemeyen arap kulübü muamelesi çekiyolar itibarımız da zedelendi itibarımızzzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt