- 19 Mart 2014
- 29.640
- 31.051
- 2.718
Bunu düşünen hocayı dakkasında kapının önüne koyacaksın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bazen cesur transfer hamleleri korkak zaferlerden daha iyidir sergenimNeyse kante 40 dkmi aldi boş yere
Gelirse kante haber verinnnnn
Scream 6 yi izleyim gidip
Gene sampiyon olacagiz demiyorum, onu ilerleyen zaman gosterecek. Ama gecmise git, su son 3 senede hep ayni boyle donemler yasadik. Kac kere istifa sloganlari cikti, ya da olasi transferler boykot edildi vs. Sonra noldu, takim sallamadi ve sampiyon oldu gene de. O yuzden ben itidalli davranan kesimdeyim. Burada is takim ve hocanin ne kadar karakterli olup olmadigina kaliyor.Sezon bitti yorumuna katılmıyorum ama buradakilerin tepkisi biraz da her şey bizim lehimizeyken aleyhimize çeviren yönetim, hoca vs'ye.
Adamlara can suyu oluyoruz hem yaptığımız, yapamadığımız transferlerle; hem de kaybettiğimiz kupayla.
Kendimizi zorla kaosa sokup rüzgarı onların arkasından estiriyoruz resmen.
Korkak zaferler musaba goundozi ve kanteyse iyibazen cesur transfer hamleleri korkak zaferlerden daha iyidir sergenim
Çünkü aradigimiz profil değilkantenin olabilitesi varsa biz neden girmiyoruz araya.
Hakani babayı alırız herifler şampiyonluğa oynuyor salar mi devre arasıAzıcık akılları varsa lookman ve hakanı çekip bitirirler iksiide kulüplerini ikna edip rahat alabileceğimiz isimler
Kes yauvher sezon biz şampiyon olamazdık zaten. sağlık olsun
Gidip edersonu ikna etsinler veya ruizi çözsünler abi lazım elzem şart isim bunlar lokman net alınmalıHakani babayı alırız herifler şampiyonluğa oynuyor salar mi devre arası