Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aceleyle gidip sacmasapan adam alırlarsa o 100.000 twite de samiyen ergenine de girisirim

kavukcuyu hedef alcaksınız diye olayı çığırından çıkarmasınlar zaten seçim varken

Okan hocanin en iyi anlaştığı kişi şu an kavukcu,futbolcular seviyo adami

Yenisini nerden bulacaksın kısa surede

nunes-fb nereden çıktı ya bir sakin ama kesicem şimdi kendimi en sonunda nasıl 2-3 saatte 50 tane isim çıkabiliyor

Donyell Malen Roma'da

Bende öyle baktım da ağzıma ettiler buradakiler

Rotasyon guclenir ama İsmail çok formda.yazik günah kesilirse..

Gondouzi tempolu dinamik ama ne 6 ne 8 herif
Fredi de satacak bunlar herhalde

Kağıt ustunde kaliteli ama Tuhaf bi ekleme olur
Çorba edecekler işi bunlar.net
Guendouzi'ye laf ediyon diye demişlerdir

4-2-3-1 oynamaya devam edeceklerini varsayarak konuşuyorum, Guendouzi - İsmail - Edson - Fred gayet kaliteli bir rotasyon, gerekirse kurguda değişiklik yapıp oraya atabilecekleri Asensio, Bartuğ, Szymanski vs. isimler de var. Fred gidiyor olsa bile Kante doğru ekleme mi tartışılır. Şurada hücum namına bir şey katacak bir orta saha bile yok

Stoperlerinin ayakları iyi değil. Semedo dışında oyun kurdurabilecekleri bir savunmacı yok, belki Levent çözer o işi ancak ama o da yarım yamalak becerir
Kanatlara bakarsan yine hiçbiri oyun kuruculuk yapamaz, hepsi rakiple bire bir kalmak ya da arkaya kaçmak üzerine oynayan herifler

Talisca, Nesyri, Duran vs. sırtı dönük oynayıp top dağıtan herifler değiller. Orta sahaya gelip pas opsiyonu oldukları da söylenemez, belki birazcık Talisca o da hemen tek pasla ceza sahasına girmeye yönelik oynuyor, oyun kurduğu söylenemez

Böyle olunca tüm yük Asensio'ya kalıyor. Başka transferler yapıp bu sorunu çözemezlerse düzgün kapanıp Asensio'yu kitleyen herkes zorlar bunları. Zaten maç başlığına da yazdım, bizi yenmiş olabilirler ama lig maçlarında zorlanmaya devam edeceklerdir

Ha bence bu kadar para harcamışken ve bizi dağıtıp yelkenlere rüzgarı doldurmuşken battı balık yan gider diyip birkaç ciddi hamle yaparlar gibi geliyor. Ben çok sağlam bir kanat oyuncusu ve bir de santrfor alacaklarını düşünüyorum. Denk getirirlerse bir sol stoper de alırlar. Belki de kaynak yaratmak için yollanır Fred, ancak 33 yaşına gelmiş kol gibi maaşı olan Fred'den hüllesiz kazanacakları bonservis miktarı ancak 4-5m olur, o da iyimser senaryoda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt