Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Darwin Nunez gayet iyi herif hatta bu sezon Liverpool biraz arıyor herifi şakasız

Çok özverili bi adam ve fizik olarak da çok iyi. Mental olarak bi yerden sonra kırıldı boş kaleye atamamaya başladı

Aslında şöyle iyi 6 ay geçirse acayip açılır ve fakir Osimhen'i gibi takılır
fb'de mental olarak kirilmamasi cok mumkun degil mi sence?

Her transfer doneminde oncesinde sonrasinda surekli ayni seyleri yasiyoruz. Halen nasil isimler türetip beklentiye girebiliyorsunuz anlayamiyorum.Adamin transfer gorusmesine gittigini cumle aleme duyurma şekli bile ayni yahu yazik ediyonuz kendinize

Apo, Sanchez, Lemina ve Torreira takımın bel kemiği ancak bu adamlar yaşlanıyor artık, fiziksel düşüşler görülmeye başladı. Başarıya doyma ve hedefsiz kalma da var. İlerde Icardi aynı şekilde, genç olsa da Barış da zihinsel açıdan sıkıntılı adam. Her ne kadar çok kaliteli bir kadromuz olsa da önümüzdeki sezonla birlikte büyük revizyon bekliyorum. Yoksa çöküş kaçınılmaz.
belkemiklerine bak rtaş

3ü takımı geri cekiyor

torreira lemina sanchez

bizim bel bükülmüş

Ayni fikirdeyim.Heleki osimhen ve sane vs kavukcuyu seviyorken sizin haddinize degil bu kadar tepki vermek terimci fenomenler,samiyen dingili

Seçimle gidecekler.Cenenizi kapatin

Ulan transfer yapmıyor birde panik oluyor. Taraftar mi elini tutuyor lan transfer yapmasın diye.

Yanlız şunu söyleyelim hemen GS bir futbol kulübü değildir
baskete yatırım yapsak azcık çok da güzel olacak

aramızda yine sızmalar var

Yanlış zaman yanlış.

O tepkileri 2021 de bulent uslu denen dingillerle şov yaparken twitter,onları susturacaktiniz

Emre kilinc kırmız görürken,mostafa mohamed kırmızı görüp performansi yerle bir edilirken,fatih terim yalnızken siz delikanlı fenomenler bulent uslu ve nicesini susturacaktiniz

Gittiniz rahmetli kanser adami heedef yaptiniz,iyce bölündü yönetim ve hoca kaşarlar sizi

Frattesiyle lang

Bittik biz
giphy.gif

Yanlış zaman yanlış.

O tepkileri 2021 de bulent uslu denen dingillerle şov yaparken twitter,onları susturacaktiniz

Emre kilinc kırmız görürken,mostafa mohamed kırmızı görüp performansi yerle bir edilirken,fatih terim yalnızken siz delikanlı fenomenler bulent uslu ve nicesini susturacaktiniz

Gittiniz rahmetli kanser adami heedef yaptiniz,iyce bölündü yönetim ve hoca kaşarlar sizi
hqdefault.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt