Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.175
- 59.959
- 3.473
bernardoya 10-15 bons verirdim şu an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su cocuk biseyler bilyo olabilir
Zaten sampiyon olmus gibi sevindiler aslinda o macin transfer donemine gelmesi iyi oldu.fbyi herkes bjk gibi görüyor artik.
Bende arada bizi yenip gaza gelsinler isterim açıkçası.Zaten anca hic mücadele etmediğimiz maçta yenerler
Onlar için biz devasa biseyiz her zaman. Arada bjk gibi sevinsinler
Deme valla millet çok gerginNe yapalim yani maca 12 kisiyle mi cikalim? Dermisim…
Kanteye laf soktum oglumOlum adam 6 puan olsada şampiyonluk kovaliyor , ucl de kotu durumda değil sana takim kaptanini niye versin devrede. Arabistan kante tabi gelir ayni şey mi oradan ronaldoyu almaya çalıs bakalım gelecek mi?
Yav dert sadece +1 sayı eklemek ise oraya o olur bunda herkes hem fikirdirde dert o mu? Yoksa o kişinin iyi bir kişi olup takımı kalkidirabilecek kişi olması mı?Adam iyi ki bir sey dedi.
Yönetim ne halta duruyor su an? Adam transfer istiyor simdi mesela almiyorlar
Hocaları da ballı ya geç
Göreceğim ben onu subat mart gibi
Ben alanya ve goztepe maçlarında bile puan kaybı bekliyorum fbden
Bernardo silva geldi aklima bi tekB.S kim
Yaşına, parasına bakmayacağım hayran olduğum futbolcular arasında. Adı bizimle geçen bir diğeri de Griezmann.bernardoya 10-15 bons verirdim şu an
Saydığın kişiler hep onun odasında veya onların tayfa. %99 doğrudurValla kimin odasi felan pek anladigim bir sey degil oyle birinide gormedim siz taniyormusunuz kim olduklarini kolpa olabilirmi ? Dinlerken oyleymis gibi gelmedi
Gecmiste osimheni bilmiş 1 gun onceB.S kim
Bernardo silvaB.S kim
Haklisin dogrulari yapiyorSergenciğim
adam geniş kadroyu idare edebiliyormu
ediyor +
adam en çöp topçudan verim alıyormu
alıyor +
adam teknik taktik biliyormu
biliyor +
okandan artıları
Matys Tell var sadeceyine hiçbir genç ismi geçmiyor
Galatasarayın geleceği için