Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.620
- 73.151
- 5.188
koopmeiners çöpünü 25e çakacaklar gibi bi his var
futbolcu bilgi fakiri okan buruk defol şu kulübün başından
futbolcu bilgi fakiri okan buruk defol şu kulübün başından
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burdan da bana mı laf çakıyorsunÖyle deme ama ya osimhen'i ilk yazan hesapmış çok büyük birşey bu!! Osimhen'in geleceğini bildi sonuçta adam kahin olabilir
Demir Kerembay da oynamıştı, onun gibidir herhaldeYav bu çöpmeiners 10 numara mı stoper mi ben anlamadım bir insan hem 10 no hem stoper nasıl oynayabilir
İki hafta sonra okan buruk: kopmeiners 10 no oynarken sakatlanıyor artık stoper olarak kullanacağız
ortadaki genç beyefendiyi ekibimize katalım sözleşme süresi boyunca lige ambargo koyarız.
bu ne dostum dalga mı geçiyorsunGullit de hem ön libero hem stoper hem de stoper oynamisti
Oynatannı sorunu o. Bize orta sahada istediklerimizi verir o özellikleri var pas kalitesi, şut kalitesi ve defansta yapıyor. İster 6'de derin oyun kurucu olarak kullan istersen ki bence daha faydalı olacağı şekil o direk 8'de kullan.Abi herif stoper oynuyo artık
sol + sag stoper mi oynadi iki kere stoper yazdin la? Forvettir o .dGullit de hem ön libero hem stoper hem de stoper oynamisti
Kadavra derken?bu kadavra değil miydi ben mi yanlış hatırladım
Bende açığım o adama da kulp bulurlar herifeOynatannı sorunu o. Bize orta sahada istediklerimizi verir o özellikleri var pas kalitesi, şut kalitesi ve defansta yapıyor. İster 6'de derin oyun kurucu olarak kullan istersen ki bence daha faydalı olacağı şekil o direk 8'de kullan.
Ben Maltepe'de calisiyom zaten bak gelirimKartala gel istmarina tarafına