- 16 Haziran 2010
- 204.136
- 156.220
- 6.838
Fener'de orta saha fetisligi var bizde de orta saha fobisi galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acayip kadro kurdular. Ederson + Kante haric yaslar da baya uygun
çok çok üstün yetenekli değilse bir topçu özellikle ofans topçuları messi mertens kdb gibi 35 lik topçuya hayır!
Transfer yapamiyorsunuz bari serbest cikisi olan kanteyi siz alin lan beceriksizler
Versatil Hollandaliya burun kiviracak degiliz.
Simdikiler de lemina haric pek ustunluk kuramiyor170 altı iki orta saha ile çok ezilirsin sahada
Kante ile Lemina' yı karşılaştırmak çok mantıklı değil.lemina'nın bile 32 yaşında temposu düştü kante'nin avrupa temposunda top oynayabileceğini sanmıyorum araplarda oynar
Şu ortasaha bi yenilensin de kim olursa olsun kafasındayımFofana harbiden çöp. Geçen sene ondan çok iyi yırtmışız. Sakar Şakir filmindeki Şakir gibi geziyor sahada.
ben fizisel açıdan diyorum bence artık o eski kante gibi tempolu oynayamazKante ile Lemina' yı karşılaştırmak çok mantıklı değil.
Evet Kante' nin yaşı fazla ama bahsedilen isim Kante
Kendimizi avutmamızın pek mantığı yok. Ölüsü ligde iş yapar.
Kante Türkiye temposunda oynayacaklemina'nın bile 32 yaşında temposu düştü kante'nin avrupa temposunda top oynayabileceğini sanmıyorum araplarda oynar
nolursa olsun araplardan daha iyi ligimiz yav abartmayalım adam yürüyerek oynuyorKante Türkiye temposunda oynayacak
Tıfıl herifler daha uzun süre form kaybetmeden oynayabiliyor ya maalesefben fizisel açıdan diyorum bence artık o eski kante gibi tempolu oynayamaz