Galatasaray'ın en büyük sorunu ön alan presi ve uzaktan şutu olmayan 10 numarasıdır. Bize soluksuz press ve şut konusunda 7/10 olabilecek bir 10 numara lazım. Bütün oyun planını press futboluna eviren kulübümüz için alınması gereken adamlar tamamen fiziken atletik ve topla becerikli adamlar olmalı.
Hakan Çalhanoğlu Fabian Ruiz şahsi olarak istemiyorum. Torreira'nın yanına Lemina'ya ikame topla iyi olan bir kesici 6 numara önüne de press ve şutu olan bir 10 numara alınırsa kanatta da Lookman veya bu tarz bir dar alan topçusu sol açık alınırsa takımın baya bir seviye atlayacağını düşünüyorum.
Sezonun çeyreğinde verimli oynayan Barış ve Yunus'a güvenilerek adım atılmamalı artık. Bu takımın kanat eksikliğini görmemek için kör olmak gerekiyor. Barış gününde olmazsa 10 topun 9'unu adamı geçicem diye kaptırıyor. Yerleşik savunmalara karşı da etkisi gününde olmadığında çekilmiyor. Ön alanda hareketli topla iyi bir kanat ve 10 numaraya 70-80 milyon gömülmeli. Barış Alper'i sezon başı satmayan Dursun bey 40 milyonu cebinden hibe ederek bu transferi yapmalı.