Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç biri as orta saha değil. Camavinga, Touchamani, Manu Kone, Zaire Emery, Khepren Thuram gibi oyuncular bunların önünde bu isimlerde rotasyonda yer buluyor bazen.
Abi kante 1 sene hic süre almamış

Ne diye çağırdılar bu adamı cagirdilarsa

Daha geçen 11 çıkmış uzun bir aradan sonra

Hiçbir habere inanmıyorum, bıktırdılar beni. Dün herkes isyan edince yalandan Milano'ya gitmeler falan. Böyle kandırabileceklerini sanıyorlar. GS taraftarı akılsız değil. Vallahi çok sinirliyim.

Yoksa bunu mu aliyoruz

Eşref Hamamcıoğlu: "Ara transfer döneminde bazı yöneticilerin kendi imajlarını geçici olarak düzeltmek adına plansız ve programsız şekilde Galatasaray’ın parasını saçmasına tanıklık edeceğiz. Liyakatsiz kişilerin para karşılığı oturdukları koltuklardan, kulübün itibarına daha fazla zarar vermeden bir an önce ayrılmaları en doğru hareket olacaktır. Sportif A.Ş.’de eksik olan futbol aklı için çözüm Fatih Terim’dir."
Eşref yazın yine aday olmak için gerekli ortamı oluşturmaya çalışıyor. Baktığımız zaman yönetim ekibinde senelerdir futbolun içinden gelen 1 tane adam bulamayız. Sözde Mertens'i sportif direktör yapacaktık :D Yarın sen yönetime gelsen sen de aynısını yapacaksın Eşref beğ

Ekli dosyalar

• 20230824_010212.gif
    20230824_010212.gif
    985,2 KB · Görüntüleme: 15
Iki ihtimal var

Ya gardi görüstü belirli bir nokta’ya getirdi ve abdullah kavukcu’yu cagirdi

Ya da show ve pr amacli is yapiliyor gidecek ve eli bos dönecek
İtalya'da hç10 ya da fratessi için görüşme yapmaya gitmediği aşikar. Tahminimce bu isim fofana da değil. Muhtemelen bambaşka bir isim veya isimler çıkacak. İnşallah transfer yapmak için transfer yapmıyoruzdur yine.

Caleb yirenkyiyi ikna edin arkadas. Sonra gidin Bernardo silvayi 10 noya alın. Amine gouriyide sol kanata atın. Arkanıza yaslanin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt