Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her transfer dönemi aynı rezillik, her transfer dönemi aynı beceriksizlik, her transfer dönemi aynı çapsızlık, her transfer dönemi aynı komediler, her transfer dönemi aynı yetersiz işler

Yağmurluk dağıtmayı bile beceremeyen, sürekli Gs'yi ezdiren yönetimden de sıkıldım. Sürekli transfer isteyip bir şey oynatmayan hocadan da sıkıldım

Yönetim de Okan'da gitmeli, yeni yapılanma şart. Florya çiftlik olmuş. Ortada futbol yok. Yönetim zaten Gs tarihinin en kötü yönetimlerinden biri

O izlediğim 1.20 saniyeye göre ki.hepsini izlemedim.fransadaki fofana baya iyiymis,top teknigi de var ve paslari çok güzel

Her transfer dönemi aynı rezillik, her transfer dönemi aynı beceriksizlik, her transfer dönemi aynı çapsızlık, her transfer dönemi aynı komediler, her transfer dönemi aynı yetersiz işler

Yağmurluk dağıtmayı bile beceremeyen, sürekli Gs'yi ezdiren yönetimden de sıkıldım. Sürekli transfer isteyip bir şey oynatmayan hocadan da sıkıldım

Yönetim de Okan'da gitmeli, yeni yapılanma şart. Florya çiftlik olmuş. Ortada futbol yok. Yönetim zaten Gs tarihinin en kötü yönetimlerinden biri
Başarılı olan hoca kalacak başarısız olan yönetim gidecek

Milan'da ki Fofana bayağı geri gitti.

Gelip bizde toparlanır mı bilemem ama hocanın oynattığı garip oyuna uygun bir oyuncu değil.

fofana gelirse masa tenisi izlemeye baslarim

gecen sezonlarda fofana gelirse nude atarim diyordunuz

komik olmayin

fakat fofana yetmez yanina genc top kapan bir adam lazim

bizim transferlerde geçen yıllardan bu yana dikkat çeken bir şey var

ilgilendiğimiz orta sahaların tamamı 25-27 yaş grubunda

ne alta ne üste bakılmıyor gibi

mctominay wendel sara gueye fofana ederson vb....

23 yaş mesela bakılmıyor sanki

Valla herifin monaco performansı çok iyi ve hatta milli takim performansi fena durmuyor

Gayette teknik duruyor,yorum yapan kimseye aldanmayacagim

Iki ihtimal var

Ya gardi görüstü belirli bir nokta’ya getirdi ve abdullah kavukcu’yu cagirdi

Ya da show ve pr amacli is yapiliyor gidecek ve eli bos dönecek

Bütün olanların üzerine sadece PR ise dönüşte uçaktan inemez buraya orada kalır Cenk Ergün gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt