- 3 Temmuz 2012
- 139.464
- 87.916
- 5.338
20 isterimsara'ya kac istersin?
torreiraya 5 isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 isterimsara'ya kac istersin?
dostum bu uygulamaya güven olmaz ama torreira için net konuşabilirim, sene sonu yollar ayrılma vakti geldi. tempo mempo yok, badou ndiaye tarzı ortasahası olan herkes 2 senedir bizi kucaktan inmdirmiyor
Reyisin ayagi kaymisbunun yüzünden
dostum bu uygulamaya güven olmaz ama torreira için net konuşabilirim, sene sonu yollar ayrılma vakti geldi. tempo mempo yok, badou ndiaye tarzı ortasahası olan herkes 2 senedir bizi kucaktan inmdirmiyor
Gedson 3. takımda oynayamaz 1 sene içerisindeMümkünse gitsinler Gedson'u alsınlar bu iş sulh içinde çözülsün ama rekortmen hocamız orta sahada topla kat edebilen oyuncu istemiyor.
4 yıldır Torreira'nın yanında denemediği profil kalmadı bir topla dripling yapabilen 8 numara koymadı oraya.
Toreira mı iyi hakan mıSen bu tablolara bakıp mi oyuncu iyi kötü diyorsun maç izlemeyi de boş verdin galiba bir de hoca olmak istiyorum diyorsun
AlakasızToreira mı iyi hakan mı
2si yerine 1 oyuncu oynatacağız işte Fofana gelirseFofana transferi oyunumuzu 1 gram ileri götürmez bu oyuncudan 2 tane var ztn bizde lemina torerira
Basketbol oyuncusuymus toptan pek anlamiyor olabilir diyerek pozitif dusunelim

hakan büyük takım ortasahası, torreiranın büyük takımlığı gitti artıkToreira mı iyi hakan mı
O kadarını bilmiyorum.Onu biliyorum aralarında en çok kim oynuyo onu sordum
Forumda muteber bi lawukBasketbol oyuncusuymus toptan pek anlamiyor olabilir diyerek pozitif dusunelim![]()
Hakan'dan iyi orta saha sayısı pek fazla değil zaten o sebeple torreira'yla karşılaştırmak haksızlık benceToreira mı iyi hakan mı