Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen seneyi iyi gecirmis.9 asist hücuma yonelik oldugunu da soyluyo, monaco performans videosu haricinde bile.

Bu sene performansı düşmese imkan olmaz zaten.Çöp olan yazdıklarınız oluyor bi yerde

Yıllardır arabistanda oynayan 35 yaşında bi herif değil neticede
1000060421.webp

Milan ile aramız iyi zorunlu opsiyonlu falan çözebilirler bence Fofana'yı, umarım Morata sürecinde Kavukçu adamların canını çok sıkmamıştır, Fofana'yı zorunlu opsiyonlu alırsak Lookman ya da Brahim Diaz gibi bir oyuncuyu almaya yol açılır, buna ek olarak Drissa Camara ya da Maestro'yu da çekmek lazım

Dogru demisler 30 bonservis 5.5 maasi arabistanda gorurdu ancak
doğru falan değil
maaşı geç orası klas oyuncuyu Fb'ye getirmenin bedeli
ancak Guendouzi zaten 20-25 etçek biri 30 birazcık fazla sadece
Fofana için de durum benzer bence
bu arada minimum 5-6 maaş ister Fofana bizden

Bu arada gunduziyi Arsenal'den beri beğenirim böyle press gücü olan adamlar lazım bize

Bu arada Fofana, Guendouzi'den net daha kaliteli bir isim. Fransa M.T.da aldıkları sürelerden de görülebilir.

Guendouzi'yi beğenip Fofana'yı beğenmeyenler kendileriyle çelişir

Fofana'yı 2 sene önce videolarını falan izleyip acayip istemiştim ama Milan'dan sonra söylenenler ve yazılanlar korkuttu. Bu derece düştüyse adam uzak durmak hayırlı olur.

Varsa bir imkan Anguissa'yı zorlamak iyi olur. Yaşı da ileri olmasına rağmen ne alacağın belli en azından.

mesela yüklü bonservis girilecekse Franculino Dju'ya çökerdim gerekirse 442ye dönülebilir Fofana gelince

neyse alamayacagimiza göre Fratesi olur

Sen elit kulüp değilsin alacağın oyuncu hep Osimhen ayarında olamaz o bir fırsattı. Alternatif olarak Türkiye liginde C/D sınıf oyuncuların peşinden de gitmeyeceksin. Biz bunun arasında olan oyunculara bakmamız lazım, yaşı başı gitmemiş ama üst sınıfa yakın olan veya orada oynamış ama bir seviye geride kalmış futbolculara mesela. Zaten genç ve A sınıf potansiyele sahip oyuncuları alıp gelemiyoruz.

Sende beğenmiyon dimi toreirayı

Bi alper beğeniyo
Gerçi o icardiyi de beğeniyo
Beğeniyorum baya normalde ama son zamanlarda oyun planı kafamda değiştiği için pek sıcak bakmıyorum artık.Düzgün kurguda isterdim ben 2 tane 8-10 tarzı merkezin top rakipteyken arkasında , top bizdeyken de en önde pres için olsa bence baya faydalı olur da şu garip oyun için artık pek beğenmiyorum gibi ben de ya.4231 garabetine tutulduğumuz için şuan bir tane net çakılı kesici olsa yerine daha iyi olur gibi geliyor 8 ve 10 hucumcu olmak kaydıyla tabii

Baya iyi yahu!torreira gibi levent mercana topu bırakacak,rakibi arkadan kovalayan adam değil

Defansif olarak müdahaleler çok iyi,hücuma katılımı ve topla arasi da iyi gerçekten sonlarda.

O monaco videosu demekki doğruymuş.herifte gayet teknik var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt