Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen elit kulüp değilsin alacağın oyuncu hep Osimhen ayarında olamaz o bir fırsattı. Alternatif olarak Türkiye liginde C/D sınıf oyuncuların peşinden de gitmeyeceksin. Biz bunun arasında olan oyunculara bakmamız lazım, yaşı başı gitmemiş ama üst sınıfa yakın olan veya orada oynamış ama bir seviye geride kalmışlar futbolculara mesela. Zaten genç ve A sınıf potansiyele sahip oyuncuları alıp gelemiyoruz.
cok bişey degil maestroyu getir bu takımın ortasahası toparlanır

maestro-sara
bernardo silva

O inter maç videosu baya iyi.Kesinlikle gelmeli

En son liverpool macinda lemina ve singo öyle araya giriyodu rakipten önce

doğru falan değil
maaşı geç orası klas oyuncuyu Fb'ye getirmenin bedeli
ancak Guendouzi zaten 20-25 etçek biri 30 birazcık fazla sadece
Fofana için de durum benzer bence
bu arada minimum 5-6 maaş ister Fofana bizden

Adam wonderkidken arsenal begenmemis 11e satmis yasi 20 falan.. .Bizim taraftarin bayildigi marsilyadaki haline de 15 vermis lazio 24 yasinda falandir.. Yasi 26 olmus fener 30 veriyor 2 bonservisin toplamindan da fazla ki lazioda da bildigim kadariyla ucup kacan bir oyun oynamadi... Baya baya iyi gecirmisler en fazla 15-18 milyonluk oyuncu iste...
Benzer maliyetle bize kesinlikle istemezdim.. o sartlarda gelecekse kendisinden su an daha populer olan Fofana da gelmesin..
Bize kazik transferler yaramiyor tarihi bonservis verdigimiz canimiz cigerimiz osimhen bile gecen yilki gibi degil

Bizim bence şu an en büyük eksikliğimiz top rakipteyken ısıramamak. Deli dana presinden bahsetmiyorum.

2-3 sıfır bile önde olsak her an gol yiyecek şekilde bizim oyunumuz.

Rakip oyuncular bariz hata yapmadan biz topu genelde alamıyoruz özellikle büyük maçlarda ve Avrupa maçlarında.

Maçın genelinde rakipler ataklarını bir şekilde sonlandırıyor.

Bize top rakipteyken pres gücümüze güç katacak ve top bizdeyken de topla dripling yapabilen bir orta saha oyuncusu lazım.

Fakat 4 yıldır benim gördüğüm kadarıyla bizim aveller hep top bizdeyken ki senaryoya göre orta saha oyuncusu bakıyor.

lookmannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Fofana ve lookman en iyisi

Sabredin az

Lookmannnnn ver oğlum müzüğüüüü
images-72.webp

Yazılanlardan ve izlediklerimden anlaşılıyor ki orta sahamıza yeni bir avel daha katıyoruz.

28 yaşındaki adama kac verecegiz merak ediyorum

asıl problem ortasahamız torreira leminada

lütfen buraya adam alın

Fofona ve Lookman demek 70-75 milyon bonservis ve yıllık 15 milyon da maaş demek. Devre arası bu maliyete girmek ne kadar doğru sezon sonu da seçim varken.

Lookman Fofana ve 23 yaş altı siyahi forveti takımımıza kazandıralım hızlıca.

Kibarcık adamlar ile olmuyor bu iş.

Singo osimhen fofana lookman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt