Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazır olun domalıyoruz
Milano'da biz
Make It Rain Money GIF

Milano dönüşü biz.

No Money Bangladeshi GIF by GifGari

Kendi kendileri beklentiyi yükseltip şimdi geri dönüşü olmayacak adamlara bi ton para verecekler

Ne kadar zor olabilirdi 2-3 tane iyi araştırılmış adam almak ocak başında
Okan burugun transfer dönemleri hep böyle geciyor

imkansızı iste imkansız icin cabala yüksek bonservisle kazıklan

hic leblebi yemiyor sagolsun hep fıstık

Bizim bence şu an en büyük eksikliğimiz top rakipteyken ısıramamak. Deli dana presinden bahsetmiyorum.

2-3 sıfır bile önde olsak her an gol yiyecek şekilde bizim oyunumuz.

Rakip oyuncular bariz hata yapmadan biz topu genelde alamıyoruz özellikle büyük maçlarda ve Avrupa maçlarında.

Maçın genelinde rakipler ataklarını bir şekilde sonlandırıyor.

Bize top rakipteyken pres gücümüze güç katacak ve top bizdeyken de topla dripling yapabilen bir orta saha oyuncusu lazım.

Fakat 4 yıldır benim gördüğüm kadarıyla bizim aveller hep top bizdeyken ki senaryoya göre orta saha oyuncusu bakıyor.
Abi tam olarak ben de bunu düşünüyorum. Ama bu profile uygun topçu kim? Bunu bir türlü kafamda oturtamıyorum. Lemina 3-4 sene önce bu profildeydi. Şu an gün geçtikçe geriye gidiyor hantallaşmaya başlıyor. Ayrıca ön alan pressi de çok fazla önemli. Mertens ile birlikte çok doğru bir press gücümüz vardı. k*rem de kanatta bu presse düzgün katkı veriyordu. Mevcut kadroda şu an bunun eksikliğini çok çekiyoruz. Barış Yunus press konusunda da çok eksikler. Rakipler ön alanı rahat aşıp hücumda çok rahat yerleşiyorlar. Özellikle ayağı biraz pas yapan her takım bize sanki gol atacakmış gibi geliyor her atakta.

Di Marzio pek güvenilir değil bu arada onu da belirtmiş olalım.

Lookman gelirse osimhenle iyi ikili olurlar ilerde solda barıs ya da yunus sağda sane geride fofana torreira ateş eder takım

Lokman ve Ruiz’i 80 milyon Euro’ya alalım bilet fiyatları iki katı olsun taraftar bu bedeli ödemeye hazır

Fofana ve lookmanla anlaştık öyleyse

Kulüplerle son pazarlık mı

Seneye ocak ayında gene yol bekleriz osimhen ve lookman icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt