- 1 Ocak 2011
- 15.430
- 10.454
- 1.838
olmazParası da Store'un halka arzından gelecek. Devre arası hiç mantıklı gelmiyor bana. Sezon sonu yeni yönetimin elinde nakit 150 milyon dolar ile yapılanmaya girmesi daha iyi olmaz mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmazParası da Store'un halka arzından gelecek. Devre arası hiç mantıklı gelmiyor bana. Sezon sonu yeni yönetimin elinde nakit 150 milyon dolar ile yapılanmaya girmesi daha iyi olmaz mı?
Seneye yok ondan sonraki iki sene peş peşe olacakSeneye ocak ayında gene yol bekleriz osimhen ve lookman icin
Ali yiğit fifa yerine fm oynasa elimizde satılacak 10 tane wonderkid vardı şimdiGalatasarayın futbol aklı ali yigittir desem inanır mısın
Marzio topladı yav 2 yaz onceki adam değil tabi zaten bir olay oluyorsa bunu matteo vs de girer o ayri da.Di Marzio pek güvenilir değil bu arada onu da belirtmiş olalım.
Cebinde 70 kağıt varsa olabilirLookman ve Ederson u aynı anda vermezler mi
Kutlu yine kitabin ortasinda konusmus bu adamin muhabirligi de bitiriyor beni djdhdbbd
Keşke Rice + Raphinha paketi olsaydi rtsKeşke Camavinga + Marmuş paketi olsaydı
250 milyon falan harcattın kral haberin olsunFofana
Oulai
Lookman
B.diaz
Yeterli olur mu
Ben seneye yapılacak diye biliyordum. Sonra 4 yılda bire geçeceklerSeneye yok ondan sonraki iki sene peş peşe olacak
Cebinde 70 kağıt varsa olabilir
pardon lookmanla karıştırdım kafa gittifofana işi hiç makul değil herifler devre arasında as oyuncusunu niye göndersinler
Fofana
Oulai
Lookman
B.diaz
Yeterli olur mu
sanchez 2 tane kalemize atarLookman ve fofana gelirse şampiyonlar liginde ilk 16 için baya iddialı oluruz