- 16 Haziran 2010
- 204.117
- 156.212
- 6.838
2027, 2028 ondan sonra 4 senede bir ama seneye yokBen seneye yapılacak diye biliyordum. Sonra 4 yılda bire geçecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2027, 2028 ondan sonra 4 senede bir ama seneye yokBen seneye yapılacak diye biliyordum. Sonra 4 yılda bire geçecekler
Kutlu yine kitabin ortasinda konusmus bu adamin muhabirligi de bitiriyor beni djdhdbbd
Fofana 25 Lookman 30+5 bonusa biter40 milyon euro gibi mebla için 28 yaşında para kazanma şansları yok başka
Kutlu yine kitabin ortasinda konusmus bu adamin muhabirligi de bitiriyor beni djdhdbbd
Milanda çok tutmuyorlar ve milan yönetimi parasına bakar investment grubu vsfofana işi hiç makul değil herifler devre arasında as oyuncusunu niye göndersinler
2 sene pespese yapılacak sonra geçecekler 4 yıla.niye abi afrika kupası 2028'den itibaren 4 yılda bir olacak ki 2 sene var zaten. Biz şu 2 seneyi de atlatırsak her anlamda rahatlarız zaten.
dostum bugün hep kitabın ortasından konuşuyorsunsanchez 2 tane kalemize atar
Artık birinin gercekleri söylemesi gerekdostum bugün hep kitabın ortasından konuşuyorsun
Çırılçıplak antalya sokaklarında koşarımFofana
Oulai
Lookman
B.diaz
Yeterli olur mu
lookmanla karışıtrdım bende fofana daha ucuza biterFofana 25 Lookman 30+5 bonusa biter
Sezon başı gelseydi muhtemelen ŞL'de ilk 8 zorluyorduk şu an. Hocaya en çok kızdığım konu kanatları ısrarla Barış ve Yunus ile idare edebileceğini sanması. Şu takımı artık bol rotasyonlu hale getir fethiyeye bile as kadroyla gitmek zorunda kalıyorsun hocamLookmanı alan şampiyon olur sabahtan beri yazıyorum. Kimse gelmesin lookman gelsin okeyim!
24 kalabilirsek tabi.Lookman ve fofana gelirse şampiyonlar liginde ilk 16 için baya iddialı oluruz
Kutlu iste baska bir sey demeye gerek yok en garip gs muhabirimiz kendileri .dAtalanta mal mı kiralık + opsiyonlu versin? Zorunlu satın alma varsa verirler ancak ki onu bile sanmıyorum yüksek peşinat isterler bence.
Ehh bi nebzeFofana
Oulai
Lookman
B.diaz
Yeterli olur mu