Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.374
- 11.850
- 1.783
Yusuf demir oynadığı için maçı boykot amaçlı nöbeti kapatmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaşım estağfurullah ben sana söyler miyim. Twitter hesabı için söyledim. Kalp kırdıysam affola.Yanlis bir sey mi attım hocam arkadasim bana atmış bende de burada paylaştım
Ne bekliyordun mesela, adamlar ceket ve koltuk icin herkesi yakar.evet yönetim hocayı da satmış
![]()
Her zaman söylerim futbolu bilmek başka futbolcudan anlamak başka.Hasan hocada yani basımıza yeni hincal mi kesildin senden o adam çikmaz. Baska bir tarza geç böyle hic bir topcuyu falan begenmiyor etmiyorsun :d fabian bize geldi de begenmemek kaldi
Muhteşem bir tespit.İsmaili bizim şampiyonluğa bk attığı için hiç sevmem ama bizim futbolcularda çok sıkıntı var çok.Lan bu Kante haberleri doğruysa, yazık bu İsmaile yahu. Şahsi görüşüm on numara futbolcu. Gıkı da çıkmıyor savaşıyo forma için. Bizim beyfendiler her transfer dönemi tripteler, ağa paşalarım benim, burunlarından kıl aldırmazlar
Transfer dönemi hocayi kaybediyoruz malesefFurkan koçak yerine yusufu oynatmak için kafayı yemiş olması lazım bi insanın
Havaalanında kameralar karşısına geçip şov yapmayıp kimseye gözükmeden ayrılmıştıBugün ne güzeldi be
![]()
Aynen hocam 3.5 senedir talibi cikmadi. Fethiyeye 11 baslayinca talibi cikacak hemenKatılıyorum size hocam ama diyorum.acaba talibi çıksın diye mi bilemedim
O Galatasarayına ülkenin en güçlü ailesinin şımarık veledine karşı korudu ama Galatasarayı onu koruyamadı.Havaalanında kameralar karşısına geçip şov yapmayıp kimseye gözükmeden ayrılmıştı
Nerede simit dükkanı açarız toplantısıdır oGeorge Gardi ve Abdullah Kavukcu şuan Milano'da transfer zirvesi gerçekleştiriyor. (Di Marzio)