Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler cidden yönetim işinin suyu çıktı. Futbolu geçtim, başka başat sporlarda da hiç yokuz amk. Önceden iyi kötü bir şeyler vardı. Bizim şikeciler gibi paralı adamlarımız yok. Akıllı planlı olmalıyız. Ama gidip de 30 milyon verdiğin adam sakatsa, diğer 30 milyon yedekse, 75 milyon yarım maçta yoksa afedersiniz sokayım böyle plana. Hizmet eden herkese saygım sonsuz ama bu planlamayı yapanlar ya salaktır ya da artniyetlidir. İspat edebilirim. Saygılar.

tedesco konusunda yanilmisim bayagi akilli adam

okandan fersah fersah iyi td

orta sahaya iki üst düzey adam aldirdi, bizimkisi ise sacma sapan takintilarindan vazgecmiyor

yönetimleri de takir takir is bitiriyor, bizim capsizlar davul zurna esliginde milano seferi yapip kapi kapi red yiyor

Bu arada evet Şuan kaos var kötüyüz ama osimhen dönüşü ve yanına bir fofana ve lokman eklemesi yapabilirsek herşey farklı olur

orta sahaya iki üst düzey adam aldirdi, bizimkisi ise sacma sapan takintilarindan vazgecmiyor

yönetimleri de takir takir is bitiriyor, bizim capsizlar davul zurna esliginde milano seferi yapip kapi kapi red yiyor
Bir dur yav abartma

Transfer görüşmelerimde bizim yöneticilerin boy boy fotoğrafları ve resimleri düşüyor davul zurna çalrak görüşmeye gidiyorlar sonra pr cı dediklerinde boşuna kızmasınlar. Bu işler gizli yapılır kimsenin ruhu bile duymaz

şu cümle jesus için de mou için de söylendi

Bu gece hareketli olur gibi umarım bu sefer golle biter

Can galiba boeyi bayerne keremi benficaya gönderdiğimiz ve muhtemelen barışı yazın bir yere filan göndereceğimizi görmüş olacak ki, imzaladığına göre...

Can galiba boeyi bayerne keremi benficaya gönderdiğimiz ve muhtemelen barışı yazın bir yere filan göndereceğimizi görmedi henüz hala imzalamadığına göre

şu cümle jesus için de mou için de söylendi
Bizim millet yolun sonunu görmeden konuşmayı seviyor yav bizim takıma aralar yaramıyor yılbaşı arasından çıktıktan sonra olan oldu milli aralardan dönüşlerde yaramıyor toparlar bu takım ben inanıyorum 2-3 nokta transferle kendimizi ve ritminizi buluruz

Saran'in fikri belli yaw

ne kadar para varsa takima guclendirim diyor, sezon sonu zaten aday olmayacak

12 sene sonra ifbye samp yapan biri olarak anilim derdinde

sonra kOC gelir yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt